21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
樓主係咪仲未平?
仲係21900?strong hold?
樓主平左通知聲
我認我睇錯左,但我最後都係贏bor,

你個7頭俾人玩左3個月先夠膽上水
7就7左架啦你

你班7頭以為玩左人3個月,其實係我都冇咁得閒理你班傻鳩係度自high。

我成手正股長揸+一張short, 正股贏就唔洗多講,張short夾幾千點又點?我咪就係等緊一個機會溝貨翻本。依加贏返又唔抵得?你連邊個係傻仔都未知

一張細咁大撚把,唔好話幾千點,幾萬點都得喔
我認我睇錯左,但我最後都係贏bor,

你個7頭俾人玩左3個月先夠膽上水
7就7左架啦你

你班7頭以為玩左人3個月,其實係我都冇咁得閒理你班傻鳩係度自high。

我成手正股長揸+一張short, 正股贏就唔洗多講,張short夾幾千點又點?我咪就係等緊一個機會溝貨翻本。依加贏返又唔抵得?你連邊個係傻仔都未知

一張細咁大撚把,唔好話幾千點,幾萬點都得喔

e家LP十幾萬話濕濕碎
3個月前put一張細就開post
bin左3個月c
等睇bin到6月都未見232
有冇人開新 po 繼續笑 9 樓豬
邊有有人理你贏輸姐

又要開個post話你問我答,一輸就潛

最尾仲要撻埋老豆出黎

樓豬其實d人笑你on9仔扮股神點知變燈神啫,撚得閒理你輸幾多啫,傻閪

屌那星等一個機會返本?唔知仲以為你食咩大茶飯
原來為個兩雞野
邊有有人理你贏輸姐

又要開個post話你問我答,一輸就潛

最尾仲要撻埋老豆出黎

拿老豆出黎柒多兩錢重
富不過三代真係有根據
富不過三代真係有根據

做佢老豆真係唔好彩

分分鐘富身家比個仔敗晒
幾時先派貨
痴撚線

咁樣出番黎
Binc
張long put現價42了,樓主輸緊9800$ 平左既請貼倉記錄
好燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞