21900沽左,你問我答

1001 回覆
10 Like 11 Dislike
賺幾多ching
24900都黎緊
243 243
直上三萬,一去冇回頭,今次你仲唔仆街
簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派。
樓主一日唔平 個市都會一路升
人地可能一早平左啦 老散邊可能頂到蝕幾千點
推到下次股災,樓主就會返黎
簡單d講,當大户吸到某一個max stock level就會停,之後開始派貨,識數倉就會知大户23500樓上冇派過貨,目的就係假身唔想比人大長put。23000附近開始派,暫時仲有約1000點既貨未派。

請教下點睇

睇每日開收市價,高低位,同日與日之間既平均價

仲推緊

本多終勝兵卷你唔係唔撚識下話
仲推緊

本多終勝兵卷你唔係唔撚識下話

可能一球野保一張細期呢
一張細期比人恥笑到爆post, 抵玩啊

又話會cut loss 宜家變strong hold 咁叻仔

引用樓上巴打: 唔好成日用你嘅預期去預測個市 應該由睇嗰市嘅反應去做倉

的確
今日129 344 加埋除2,期指237 前就停低
仲要上唔返160,係麻麻
但佢係夾住056 同160 之間,實差架咩?
可以fing你上348 先再落呢

但anyway,早幾日已話你早得滯開啦
仲要同我打嘴炮
睇你點死,劍仙已經知有人出賣佢既料,你自己又唔曉,今次無人教你啦

第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知

一張細期比人恥笑到爆post, 抵玩啊

賺幾多ching

Ching 你老母
Pish

又話會cut loss 宜家變strong hold 咁叻仔

引用樓上巴打: 唔好成日用你嘅預期去預測個市 應該由睇嗰市嘅反應去做倉

的確
今日129 344 加埋除2,期指237 前就停低
仲要上唔返160,係麻麻
但佢係夾住056 同160 之間,實差架咩?
可以fing你上348 先再落呢

但anyway,早幾日已話你早得滯開啦
仲要同我打嘴炮
睇你點死,劍仙已經知有人出賣佢既料,你自己又唔曉,今次無人教你啦

第一,你點知我219 put係all in定第一注?你話fing我上22348,若果我223加一張大期,拉暈average 22233又得唔得呢?

第二,你馬後炮講乜都得,你知早開咁你有冇先call後put?

第三,由頭到尾我都冇請教過佢wor,我strong hold得唔止蝕係因為我睇到d新野,我根本唔再需要呀乜仙,唔通真係本多終勝呀?就即管睇下我點死

最後,要大力恥笑可以留返我平倉先黎笑,依加邊個笑到最後都未知

一張細都搞到咁撚樣衰
各位巴打我地一齊大嗌244 244

無事既,樓豬大把正股
坐潛艇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞