【1 月新番】OVERLORD II【集中討論 3】

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
捉倉鼠已經打假波
係 你睇佢成個奸臣樣就知會有呢日啦
司馬懿
其實六大神最後果個死剩種,係咪用傾國傾城令到八欲王內鬥?
唔好話肉身現況係點
就連佢所有回憶都係都係關於隻GAME入面發生嘅事
仲話自己係社會人,咁ON9嘅喂?
原來人生入面影響得佢最深嘅係隻ON9GAME,佢家人呢喂?同學?朋友?同事?
佢掛住D 素未謀面的GAME友仲多過呢D人
原來佢嘅世界只係圍住隻ON9GAME黎轉,好可悲
會唔會打機打到已經唔記得自己真名?
毒撚型社畜
除左返工得返打機
噏乜鳩
十有八九玩穿越嘅都係咁架啦
而家佢穿越咗入game到
諗返game啲嘢好正常
唔通諗點叫雞咩J都無條
屋企人死哂
現實自稱無朋友 所以特別珍惜公會
真名仲記得

都唔知你有無睇小說
佢要屌女應該有魔法 整個臨時肉體出黎掛
話哂都係大魔法師
會硬唔起,情緒被壓抑
性無能+性冷淡
佢個身體有無J 都成問題啦
六大神 八欲王 十三英雄乜水嚟 小說睇到12卷
六大神係教國嘅玩家 十三英雄好似都有幾個玩家係入面
睇上面+聽fd講得領隊係玩家 而且死埋叫人唔好復活佢 問題係邊part有提起過13英雄 六大八欲嗰啲 冇乜印象

呢個網講嘅唔知啱唔啱
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1441209058.A.5AD.html
啱啱追番overlord
有尐後悔當初冇追

令我睇落去 唔係因為搞笑劇情
而係飛鼠望著舊戰友既離開+
回想佢地過去個一種心酸
玩過online game既都會明白
當然仲有因為想睇arubedo

有時睇睇下真係會諗下當初既網友戰友現在過得還好麼
最後唯一留係到仁慈既安茲大人
其實好慘,你就算真係有朋友係現實世界都幫你唔到
而且朋友都有分層次,斷估你地講個種唔係酒肉掛
宜家d所謂朋友大部分傭兵,根本個個計過度過 有利益輸送既
你睇下結婚請飲,以前就真係請你飲人到, 宜家你地都知發生咩事,甚麼公價人情,笑到停唔到
請客容易客到難
題外話
發覺呢套野 第一季我都睇左兩次
小說近排都睇返 漫畫又追緊

發覺幾鐘意入game遊戲
刀劍都睇左四次
記錄的地平線都四次

連不思議遊戲都兩次
比條骨j你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞