【1 月新番】OVERLORD II【集中討論 3】

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
咁都要問
仲以為肥王子好昏庸 講野都有文有路
勁能型,你地唔識欣賞簡直浪費
其實仲有冇講過安茲現實個肉身係點
暫時有無發現其他玩家既存在
同埋安茲有無試過比人打到仆街

想開小說睇

暫時每100年會有玩家穿越
6大神,8欲王,十三英雄個領隊

第一季動畫咪被人打到仆街差d輸,好彩黑妹救場(好似係
momo俾人虐唔係因為佢低lv/新手/仲有種族歧視+欺凌咩?
Lv一樣100
不過安茲角色係為撤底角色扮演配點職業
夏提亞係整出黎專同人隻揪職業技能嚴謹好多
一個係唔重視性能配點只求玩得過癮
一個係重視性能設計出黎職業技能都係諗過度過唔會浪費係無用既職業同技能身上
不過安茲鳩到底都有得著屎忽撞棍學到招死終,正常人唔會好似安茲咁玩
!! ...yes 我仲以為momo未入公會經已100lv, 但衰樣衰俾人蝦, 然後先俾fd子救
定係果時經已100lv?!
冇講
但外傳好似講佢地初初公會d人都係8x-9x lv
希望遲D出篇外傳 講遊戲時期玩家組隊進攻大墳墓

之前睇佢地攻略大墳墓已經好好睇
唔止專用黎隻揪,飛鼠老死佩羅羅設計時明顯有心整黎屈飛鼠機,不死者,信仰系魔法,超強近戰
全部都係針對飛鼠
靈感來自最親近的人嘛,我打機嗰陣配裝都會咁
下集係唔係打光頭王了
仲有小迪果場排緊隊
時間好緊逼
應該係
鳩估
11集 - 半集打柒6臂 半集打蟲妹 臨尾飛飛救場
12集 - 飛飛vs小迪 集合 做到5件女僕出晒黎 滅國o嘴
13集 - 畫滅國被圍打得好辛苦 飛飛vs小迪(傾計)第2戰 接管8指
開頭冇公會 得幾條友開左個集會 之後越玩越多人先轉做公會
開頭飛鼠應該仲係新手 比人拎黎刷稱號
比人屠魚屠到上8,9十lv
唔係稱號,係某一個職業要靠殺一定數量異形種玩家獲得
點解迪會vs飛飛??迪背叛左?月
幫飛飛做勢
打假波
都唔係第一次打假波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞