【1 月新番】OVERLORD II【集中討論 3】

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
未必要全裝打
佢地唔知夏提雅職業構成
單講力度上覺得夏提雅大力D
但絕死可以用裝備搭救
佢地唔知夏提雅其實係神官同埋有咁多特殊技
滅國唔好死呀
唔要主角個班人
絕死係隻game 既overlord
e+絕死連夏狗都唔夠打
同埋主太多op npc
單係第層從來都未有人過到
從小說講
當有幾個公會圍墓地 約有2300人
打到第八層 全部玩家收晒皮
因此個班玩家投訴 主角開掛
單係主角獨有既蝗災技 唔使一日可以消滅一個國家
重有主角既72魔柱(未完成)
足已與幾個國家匹敵 (頭盔:未計對邊有無世界級道具)
主角個班人
絕死係隻game 既overlord
e+絕死連夏狗都唔夠打
同埋主太多op npc
單係第8層從來都未有人過到
從小說講
當有幾個公會圍墓地 約有2300人
打到第八層 全部玩家以秒殺情況收晒皮
因此個班玩家投訴 主角公會

sorry手殘+無check字
係絕死齊裝先打得贏興奮過頭唔諗野既冇裝夏狗
唔計第8層其實第6層都屈機

這個地方名爲圓形劇場。演員是入侵者,觀眾是哥雷姆,坐在貴賓席上的是安茲.鳥爾.恭的成員。上演的戲碼當然是廝殺。除了超過一千五百人的大侵略之外,不管是多麽頑強的入侵者,都在這裏迎接末日。

亞烏娜有成百隻80lv魔獸,亞烏娜可以buff到佢地變90lv既能力,仲有馬雷支援同廣域魔法
空防裝法c近戰人類頂點
好侮辱對手
法c見主角mp嚇到嘔瘋狂開獅心技 差d成為第一嚇死既人
個度我笑鳥
無記錯
單係雙子已經係overlord
單係家姐有有成百隻70lv以上既寵+山河社稷圖 自帶場地
另一個係大地使 控場又盛+貪婪與無慾 吸經轉傷害俾返你
二個夾住黎打 吸家姐隻寵所有經 再轉傷俾你+重要唔俾走場+個場地型式主導
係秒殺既組合 主角都話驚佢地
亞烏拉仲有debuff能力
馬雷仲可以召2隻90lv龍
想睇滅國h
上一季未用世界級道具打敗吸血鬼既係咩人?之後會唔會再出現?
上一季用世界級道具打敗吸血鬼既係咩人?之後會唔會再出現?
呢隻game 死好平常
還掂國家有人識復活
救唔返,長眠了
隻game好多復活技
只係人類太弱少學唔到高等技
人死左短時間可以復活 只要有幾個祭師就得
國家有好多神器 當中實有復活既小道具(頭盔先)
係以前d玩家留底 俾國家當係神器
主角打夏狗個場 夏狗都復活左一次 係主人留俾佢既復活包包限一次
足已証明隻game係有復活道具
只差限制咩條件用
復活短杖係多次使用定一次性?
見安茲用完仲可以收翻埋
教國好似已經救唔返阿婆(或者覺得唔值得用),阿婆就完左反正都係垃圾
安茲d道具或者白金龍王既源始魔法或者可以但我地應該唔會再見到阿婆
無詳細講過
應該係可以多次用
係唔係無限就唔知
斷估唔係無限應該都可以用超多次
蜥蝪人既價值太低,如果次數得好少佢咁孤寒應該唔會浪費枝野既次數
直接叫狗頭女僕(web版好似有講佢係大墓地最強既補師)或者黑歷史變佢過去d同伴用復活
夏9招技既附加效果黎
低階復活無效
多謝巴打解釋
好似記錯 當我無講過
蟲女唔係食緊人可能唔洗打
d冒險者黎到,下你?你又打八指呀?
打完tim拿?好啦唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞