【1 月新番】OVERLORD II【集中討論 3】

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
Hi恐龍
不過cut左空間斬果段
睇字會想訓
點解滅國打蟲妹冇爆真身
你唔支持原作 人地點繼續出呢? 人地唔係做慈善事業架
我仲以為飛飛出現都係小迪計畫其中一點
之後屬國化幾方面ff 又係好笑
無講點解
不過斷估應該係唔需要爆住消道具都夠打
除非去到死硬地步
對迪米唔開可能係因為覺得對面太勁開左都無撚用
最尾好似有諗住開,不過momo出左來救場
開左都唔會贏到
六大神同八欲王我估都100lv
八欲王個公會據點係世界樹隻game 最高級既據點
個公會應該仲勁過安茲公會

黑白髮 絕死絕命 覺醒神人 應該80-90 連埋六大神既裝 應該勁過白金龍王小小

果d咩第幾席 淨係知有兩個都係神人種 唔計絕死絕命 唔知幾lv 但廢過絕死絕命
佢60LVup吸血鬼收埋自己群班30LV人類做冒險者一定有原因
無咩事當然唔會現真身,
邊有30 25都比多佢
佢應該冇60
隊長話滅國超過150強度,但唔講160,即係會係150-160中間
除3就係game lv即係50-53之間
女僕副隊長51lv
佢地傾計有提到齋計lv高過女僕副隊長
估計大約52-53lv
我記錯副隊長LV
滅國好似係不死者唔係吸血鬼...
今集好好睇
爆好多技
滅國人設圖有入種族有吸血姬?lv
點解滅國打蟲妹冇爆真身
佢60LVup吸血鬼收埋自己群班30LV人類做冒險者一定有原因
無咩事當然唔會現真身,
滅國好似係不死者唔係吸血鬼...
滅國人設圖入面種族有吸血姬?lv
呢段講咩
想問絕死實力去到邊?
打得贏夏狗?
絕死滿裝咪打得贏冇裝夏狗
含撚狗近戰無敵
空間斬 = touch me既大招
可以切開空間
如果管家食左依招都會奶野
所以聽到有人叫自己空間斬佢淆淆地
就算知道冇可能好似touch me咁勁但切開少少空間斬佢都會傷
所以管家有刻意提防佢
點知條仆街所謂空間斬就唔係斬開空間係d垃圾招被管家2隻手指夾住左
管家:做乜鳩?咁都叫空間斬
管家:如果唔係空間斬依個名嚇親我,我一野就秒晒你地,唔會提防你地搞到浪費20秒(即係好似動畫咁5秒收工)
呢段我都幾中意 同埋條友知道冇可能贏到管家
即係大家滿裝都係夏狗贏?
咁大婆個位點輪到絕死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞