【1 月新番】OVERLORD II【集中討論 3】

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
冇睇小說真係唔知公主果段up緊乜
今集都係好崩
唔係, 你可以理解為"萬一有人控制左賽巴斯去殺安茲, 咁潘朵拉扮演自己去測試賽巴斯是否背叛自己就可以避開呢個風險"

而帶埋東山大法...威克提姆到測試現場, 就係為左萬一真係出現最壞情況, 即賽巴斯背叛再加玩家圍攻, 就即時殺死威克提姆啟動其特殊能力救全家
安茲小心到痴撚線
原來係保險計策 駛唔駛呀
有夏提雅前科佢點都淆,塞巴斯格鬥最強,如果響屋入面突然之間爆發好危險
所以佢叫潘朵拉同威克提姆去,佢一開始掉條手巾俾塞巴斯係塞巴斯送俾條女嗰條
暗示條女響佢地手唔好亂黎

咁都有暗示
賽巴斯應該嚇到瀨屎
明知得罪人仲留人一個睇門口
真係搵戲黎做
始終動畫做唔到咁多心理描寫係差咁啲
安茲話佢唔得閒,
可能有大project要集合d人黎跟? 固定守墓既npc又唔郁得
城到得迪哥但又做緊特務, 而索留香&賽巴c又負責shopping

可能人手短缺?
(唔知, 但其實我相信唔係..正常緊係索留香看家, 話晒佢係個千金角色, 冇必要出門買野)
但同其他人傾大量買賣既野, 就係要以商人身份進入既索留香出面
明知得罪人仲留人一個睇門口
真係搵戲黎做
安茲話佢唔得閒,
可能有大project要集合d人黎跟? 固定守墓既npc又唔郁得
城到得迪哥但又做緊特務, 而索留香&賽巴c又負責shopping

可能人手短缺?
(唔知, 但其實我相信唔係..正常緊係索留香看家, 話晒佢係個千金角色, 冇必要出門買野)
但同其他人傾大量買賣既野, 就係要以商人身份進入既索留香出面

去到依個位大家可以做迪米角色自己腦補
安兹係有啲咩大事做緊要咁樣安排人手呢
可以留d暗影惡魔同果隻咩八咩刀蟲保護條女不過冇咁做到
如果咁做既話又真係冇咁好睇,其實都可以話係搵戲黎做
小說係有想聽返你真名呢句
之後除頭盔整假樣個下失誤真係
動畫作用 = confirm小說暗示
1.第一季女份男裝有胸束明示係女
2.夾公仔
3.親生仔扮老豆
4.第7席個學生妹先係占卜師唔係第十一席
除左第一集之外未試過唔崩(好似係
佢連撚都無,講咩性無能
Taobao全套實體版小說1-12 有冇人有興趣
我三日睇哂而家放返出去
$120hkd 全套太子站交收
Telegram :Hoball
正版定老翻
我買返來250蚊14本 你覺得呢
不過d字好清楚

接實啦,我係你就早啲潛水,陣間被人屌到開花就唔好怪人
管家係小説形容到成個楊過咁
係女見到都濕哂
但係動畫個樣有時真係畫到好奇怪
又吹水一集,希望下集開片啦
簡體一本20蚊都唔駛
仲有佢明明係總管,但係支公會旗跌咗落地都唔理,就知佢根本唔在乎公會,只係在乎鼠
真,好趕加唔知佢講乜既FEEL
輕小說喺網上睇完覺得好睇
會買正版書以示對作者支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞