[Switch/3DS/WiiU討論] Switch發佈會: 1月13號 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
プレゼンテーション内で紹介されるソフトには、年齢制限があるものが含まれる場合があります。

DS3 SKYRIM CONFIRMED?
プレゼンテーション内で紹介されるソフトには、年齢制限があるものが含まれる場合があります。

DS3 SKYRIM CONFIRMED?

half life 3
閃乳
Bravely Third
NVIDIA unveils a new Shield TV with 4K HDR
$199

過橋抽板
NVIDIA unveils a new Shield TV with 4K HDR
$199

過橋抽板

Processor
NVIDIA® Tegra® X1 processor with a 256-core GPU and 3 GB of RAM
三月都仲用上一代nvidia,任天堂你使唔使搶錢搶咁盡?
三月都仲用上一代nvidia,任天堂你使唔使搶錢搶咁盡?

啲機又唔係三月先整,上次十二月上電視已經有demo機証明已經開始量產
下星期5準備入WC蛇王睇

其實佢都算靚仔

何不射球呢年輕人

何不射球呢年輕人

開會之嘛

何不射球呢年輕人

開會之嘛

我PARTNER請撚左冇得射
但今日發現我PARTNER同我同時RESIGN

二廠都要出邀請函架 ???
原來歐版同美版各自都有自己既 英文翻譯team
即係話同一隻game歐版同美版既英文翻譯可以係唔同

二廠都要出邀請函架 ???

請人去就要比啦
傳:Splatoon Switch 可以操控八爪魚
好耐冇見過君島咁
原來歐版同美版各自都有自己既 英文翻譯team
即係話同一隻game歐版同美版既英文翻譯可以係唔同

歐版係翻譯
美版係 localization
好耐冇見過君島咁

Hehe
好耐冇見過君島咁

從來無出現過
FC Mini日本銷量: 567,000
傳:Splatoon Switch 可以操控八爪魚

呢家果個都有人試過hack到控制到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞