[Switch/3DS/WiiU討論] Switch發佈會: 1月13號 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
唔知有無中文呢

原來舊年已經暗示左switch發售日

[img ]https://pbs.twimg.com/media/Cci3TfoUYAAVwpT.jpg[/img]

如果買多對 joy-con 嘅話局住要買埋 charging grip,好撚貴
如果買多對 joy-con 嘅話局住要買埋 charging grip,好撚貴

買多個pro controller算
平時係屋企又唔會有人同我玩
switch ac adapter
5V-15V, 2.6A
USB Power Delivery (USB PD) 2.0?
USB Power Delivery (USB PD) 2.0?

配牛又難咗

配牛又難咗

用 type c + usb pd 都叫難? 咪玩
依啲 future-proof standard 嘢黎,將來只會愈來愈多廠出牛/尿袋
假設真係 USB PD 先

charging grip等淘寶應該平d
起身就記得準備開新 post
請問去咗金源訂的朋友
部機同game佢哋賣幾錢?
要落幾多訂?
3/3有得拎?
Thanks
請問去咗金源訂的朋友
要落幾多訂?
3/3有得拎?
Thanks

定係上官網訂好呢
請問去咗金源訂的朋友
要落幾多訂?
3/3有得拎?
Thanks

定係上官網訂好呢

等21號官方消息啦
實際點訂都未講
請問去咗金源訂的朋友
要落幾多訂?
3/3有得拎?
Thanks

定係上官網訂好呢

等21號官方消息啦
實際點訂都未講

香港咩都有人炒
到底3月3係香港買到果隻Zelda會係英文定日文版呢

應該BOTH

香港game鋪通常入晒日美版
而日版可能3月1日已有 但唔知機跟唔跟到
https://youtu.be/1ti9rFafwTw?t=24m31s
當時喺到諗,個look個造型羅家英feel
寶字頭響黃金間門市個阿毛唔俾訂switch淨機, 要跟game... 跟手制都唔得
擺屋企玩, 換多幾次卡帶遲早整唔見, 所以唔Q訂住
請問去咗金源訂的朋友
要落幾多訂?
3/3有得拎?
Thanks

定係上官網訂好呢

佢地話正日有

就快忍唔住去金源訂
官網睇落都冇個制online 訂
請問去咗金源訂的朋友
要落幾多訂?
3/3有得拎?
Thanks

定係上官網訂好呢

佢地話正日有

就快忍唔住去金源訂
官網睇落都冇個制online 訂

官網都未開始訂
寶字頭響黃金間門市個阿毛唔俾訂switch淨機, 要跟game... 跟手制都唔得
擺屋企玩, 換多幾次卡帶遲早整唔見, 所以唔Q訂住

switch內置好少咋
唔好期望DL版玩到好多GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞