[Switch/3DS/WiiU討論] Switch發佈會: 1月13號 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Nintendo Switch Presentation 2017 - Software Line-up Video
https://www.youtube.com/watch?v=FMeqp2ZUF6E
Zelda: BotW Switch - Dropping onto a Wild Horse & Guardian Battle Gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=U5Wcl5Q1bb8

好正
4月連馬車買先
快D出啦

Punch to Punch
觀望下先
炸彈人4p手製有delay
新手一問
Switch 唔鎖區嘅話
日版機同港行機都冇分別?
咩版本嘅遊戲都玩到?
有意入手

差保養,不過前排個fd拎3ds比港任都免費整

真係?

真,都係連登仔黎,成日同我講你地換名認到你地,但係你地認佢唔到
btw 有行貨既話,港任未必幫你整

咁大濟

咁大濟

佢最大支援8play 今日最大4play
炸彈人有story mode 今日2player coop
Joystick 方向 係feel 到有Delay
見到有d battle 都幾難玩

岩岩玩左1 2 switch 玩劍果隻
個tab係出聲同你講幾時開始同係睇結果

咁大濟

有delay好撚大獲喎

咁大濟

見到有d battle map都幾難玩

咁大濟

見到有d battle map都幾難玩

咁點算好,我只想玩佢同孖寶車

咁大濟

有delay好撚大獲喎

你應該即場反映啦

咁大濟

有delay好撚大獲喎

你應該即場反映啦

大叫FUCK YOU KONAMI

有delay好撚大獲喎

你應該即場反映啦

可能係感應 或者在場全部都係無線手製所以干擾
So far 玩左炸彈人 1 2 witch 街霸2 都係未試過有tab 係手
唔知手感點

有delay好撚大獲喎

你應該即場反映啦

So far 玩左炸彈人 1 2 witch 街霸2 都係未試過有tab 係手
唔知手感點

我都覺得有機會無線干擾,咁呢個係試玩版?
依家YOUTUBE 日本體驗會LIVE
ZELDA
依家YOUTUBE 日本體驗會LIVE
ZELDA

好大抽
新手一問
Switch 唔鎖區嘅話
日版機同港行機都冇分別?
咩版本嘅遊戲都玩到?
有意入手

差保養,不過前排個fd拎3ds比港任都免費整

真係?

3DS 要清港版死貨零件喎

同埋淨係換電
我係打電話問左先
講明係日水 都ok
約左時間 就上紅磡office 比250 買粒電
機都冇拎去

唔知手感點

我都覺得有機會無線干擾,咁呢個係試玩版?

街霸係demo 一打完即刻出main logo
其他第3方感該係完成品 因為都係移植game
自家答你唔到

Splatoon 2, Mario kart, arms corner今日爆左人
冇機會試
暫時見到有pad用係zelda

如果聽日有巴絲咁岩係東京 而又想黎
最好早d起身
今日9點半到門口
已經放左人入場
我行入去排左唔夠5分鐘,已經話splatoon2 整理巻派完
Zelda都唔好得幾多 我係3點半到4點果批

11點左右排完zelda 入到場 其他整理巻都派哂
要得waiting list
不願意透露姓名的50代男性吉田先生
http://www.weibo.com/1274984550/EqL7lErFo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞