[Switch/3DS/WiiU討論] Switch發佈會: 1月13號 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Zelda JP VS US [慎入[

日版

諗起家長鎖定app條片,クッパ掩住クッパJr 對眼
究竟今次老任對防 crack 會下幾大決心
請教各位兄打,宜家走去買3DSLL會唔會太遲?
呢排見無野玩,想搵D野玩下..但係3月又出SWITCH....
究竟今次老任對防 crack 會下幾大決心

瀏覽器都冇埋,你話呢
呢排見無野玩,想搵D野玩下..但係3月又出SWITCH....

3DS有幾多野想玩?
有一定數量嘅可以考慮買2DS, 都係幾舊水

3DS有幾多野想玩?

2DS 不如買二手3DS 好過啦

3ds都五年啦,差唔多啦

畫面真係脫晒節架啦

諗返起第一次喺3ds度玩bio re真係幾震撼,喺手提機可以玩到果種水準嘅game, 不過之後喺vita玩bio re2

呢樣真
果時唔好講細節位
淨講音效 3d同光影都正到啪啪聲

咪就係因為bio re做到鬼咁靚
先屌CAPCOM唔落本大修MH
Zelda JP VS US [慎入[

日水pls
去咗188訂,但唔洗食骨

巴打邊間訂

利申:第一次訂機

巴打邊間訂

利申:第一次訂機

金源
唔訂,觀望下先
同埋等遲啲出特別版睇下搶唔搶到
大家會買港版定日版?
大家會買港版定日版?

唔鎖區就港版啦
大家會買港版定日版?

唔鎖區就港版啦

我驚老任無得好似PS4有得入其他國家store
焗住港版store 到時個store咩都無得買

3DS有幾多野想玩?

2DS 不如買二手3DS 好過啦

2DS個手感其實好過哂咁多部3DS
冇興趣大mon, 3D或者想㩒得舒服啲其實唔錯
係個外觀比較細路仔姐
希望之後有advance wars
大家會買港版定日版?

唔鎖區就港版啦

有無人問左香港代理?
大家會買港版定日版?

唔鎖區就港版啦

我都係擔心Lee 樣所以未訂,有冇人問下?不過我估香港個代理都未必知

唔鎖區就港版啦

我都係擔心Lee 樣所以未訂,有冇人問下?不過我估香港個代理都未必知

佢全球同步首發應該全部都係同一批機啦,如果又分依樣分嗰樣又點同步到

唔鎖區就港版啦

佢全球同步首發應該全部都係同一批機啦,如果又分依樣分嗰樣又點同步到

唔知荃豐有冇得訂,啱啱公報果日去問過佢話連代理都未知消息

唔鎖區就港版啦

唔知荃豐有冇得訂,啱啱公報果日去問過佢話連代理都未知消息

港任都話21先開訂
依家收你訂果D都係訂上訂
雖然冇咩機會發生但萬一21號先發現唔夠貨比D舖訂唔到佢地就
希望多d中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞