[Switch/3DS/WiiU討論] Switch發佈會: 1月13號 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
> 同VITA一樣
> 720P

曲到咁唔係唔明下話
> 同VITA一樣
> 720P

曲到咁唔係唔明下話

PSV明明有4K
原本見老任兩年E3都冇公佈咩新game,以為佢儲咗好多貨
宜家睇返剩係得zelda botw可以同步發售
同埋比較失望嘅係mk8d同埋splatoon2睇上去只係普通嘅加強版

MK8得battle 新map
之前仲傳到有好多條新賽道咁
好想玩Arms
話事話 再說甚麼點解唔見佢既
富士康Rumor證實,睇嚟魔改係向上魔改
咁3萬yen可以接受

唯一一個懷疑點就係佢講嘅1080 mon喇

*Confirmed it's USB-C charging
*Saw orange and blue controller
*Heating fan noise is not loud
*Battery 4310mA, 3.7 not changable 【官方:4310mA】
*Speculated 2x ram = 4GB 【官方:4GB】
*About 300g weight【官方:約297g】
* joy-con Battery 525mA【官方:525mA】

* Looking at the screen it looks like is 1080p multi-touch screen, according to the spec show up on the software test
*Can be charged while playing
*There's 4G console version, confirmed
*Speculated CPU is arm A73 pascal, much powerful than X1, when tested it only shows ARM_V8 structure hence the speculation
*Speculated the core is made by TSMC, but it doesn't have its logo on it, looking really good
同埋比較失望嘅係mk8d同埋splatoon2睇上去只係普通嘅加強版

佢似PLAN緊點出GAME多
BOTW 一水
MK8DX 一水
SPLATOON 2 一水
清清下就HOLIDAY商戰一次過打
依家等E3好過 淨係BOTW都應該賣唔少

佢似PLAN緊點出GAME多
BOTW 一水
MK8DX 一水
SPLATOON 2 一水
清清下就HOLIDAY商戰一次過打
依家等E3好過 淨係BOTW都應該賣唔少

春 BOTW
夏 SPLATOON2
冬 MARIO

秋 XB2
新手一問
Switch 唔鎖區嘅話
日版機同港行機都冇分別?
咩版本嘅遊戲都玩到?
有意入手
新手一問
咩版本嘅遊戲都玩到?
有意入手

差保養,不過前排個fd拎3ds比港任都免費整
新手一問
咩版本嘅遊戲都玩到?
有意入手

Zelda trailer 棵樹係時之笛果棵
其實我想佢介紹多D部機個OS
唔用FC變左點
NNID又點
新手一問
咩版本嘅遊戲都玩到?
有意入手

真係?
嘩,呢隻世界級
想問下依架有冇得訂
想問下依架有冇得訂

咁心急做咩?
急住首發玩Zelda
想問下依架有冇得訂

咁心急做咩?
急住首發玩Zelda

我ok 架
反正都會買
行貨話21/1 開訂
DX版到底點訂
任天堂ソフトの体験ブースについては、いずれも体験希望者数が本日分の上限に達しました。本日はご来場いただいても任天堂ソフトの体験ブースにはお並びいただけません。大変申し訳ございませんが、ご了承いただきますようお願い申し上げます。

1月18 火紋Direct
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞