[Switch/3DS/WiiU討論] Switch發佈會: 1月13號 (2)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
希望多d中文

街霸中文版真係唔知講乜好
希望多d中文

波動拳
希望多d中文

波動拳

直直bird極!
大家會買港版定日版?

3ds同wiiu都係用日版eshop同NNID,如果個NNID用唔到行貨switch就慘了。冇問題的話就去訂貨
大家會買港版定日版?

3ds同wiiu都係用日版eshop同NNID,如果個NNID用唔到行貨switch就慘了。冇問題的話就去訂貨

連中文OS都冇 所以區只會跟account唔跟機既機會好大
希望多d中文

波動拳

直直bird極!

阿波極!

波動拳

直直bird極!

阿波極!

希望之後有advance wars

我一直期待3ds會出
NS介面冇改做中文
應該都係跟返日本/nnid

利申:朋友講
Ubisoft
45分前 ·
Ubisoft 將會喺 Nintendo Switch 平台上推出《JUST DANCE 舞力全開 2017》、《雷射超人傳奇決定版》同埋《極限顛峰》,Ubisoft 法國工作室總經理 Xavier Poix 更表示。「這三款遊戲只不過是個開始;日後我們將會公布更多其它為 Nintendo Switch 規劃的精彩遊戲陣容。」
Ubisoft
45分前 ·
Ubisoft 將會喺 Nintendo Switch 平台上推出《JUST DANCE 舞力全開 2017》、《雷射超人傳奇決定版》同埋《極限顛峰》,Ubisoft 法國工作室總經理 Xavier Poix 更表示。「這三款遊戲只不過是個開始;日後我們將會公布更多其它為 Nintendo Switch 規劃的精彩遊戲陣容。」

In Ubisoft we bugs
Ubisoft
45分前 ·

差Capcom未出聲
Ubisoft
45分前 ·

In Ubisoft we bugs

之前都想買但因為UBISOFT所以冇出手
近排STEEP同WATCH DOGS2好似話唔差
唔知係咪因為轉左第2間工作室做
係咪仲未講21/1邊度有得訂?

Yes,
點解咁多人買, GAME 都唔係好吸引

Yes,

見有Ching 去金源果啲訂。諗緊去唔去好

Yes,

正路同PKM果次一樣會出張LIST出黎話邊D GAME舖訂
因為港任香港冇專門店
亦都唔會係踩上佢紅磡總部買
金_或者涼粉呢D大路舖都一定有
其實依加PC ps4 xb1都係行x86既cpu
但ns係行arm
就算ns夠效能
我諗都應該唔會有太多大廠肯dom本移植d 3A大作落ns到...
要打破呢個局
除非部機個銷量真係好高...
但ns係行arm
就算ns夠效能
我諗都應該唔會有太多大廠肯dom本移植d 3A大作落ns到...
要打破呢個局

steep算唔算?
不過就算玩3A我落返pc玩好過啦又唔係推唔郁
https://www.youtube.com/watch?v=6H7A4xtDKmM
Nintendo Switch Presentation 2017 Live Reactions at Nintendo NY

Mario Trailer& 宣佈Mario發售日嗰下

Yes,

現在有D話要食骨,又D又話唔使

我訂都話唔洗
不過NS又唔兼容WiiU Game, 應該買得主機都會買Game掛
但ns係行arm
就算ns夠效能
要打破呢個局

你當Switch係一部經老任大幅客製化的Shield就係架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞