有冇米津玄師同好啊?

940 回覆
658 Like 26 Dislike

仲有冇其他方法買正版聽
無 我嗰次睇武道館Day1
佢係day2出現
有無ching 知道bootleg 以音質黎講台版買唔買得過?定日版會好啲
官方twitter:

🏆速報🏆
米津玄師「 Lemon 」MV
⚡️3億再生⚡️を突破 !!!
MV公開より、348日での達成、MV日本初の再生記録だそうです。
皆様たくさんのご視聴、本当にありがとうございました!!
これからも、引き続き🍋を宜しくお願い致します。
呢兩個網有寫隻BOOTLEG係東京錄製同埋係搵Ted Jensen / Sterling Sound
https://utaitedb.net/Al/10736
https://vgmdb.net/album/72702
但係ted個官網只係介紹咗lemon所以就有d奇怪
https://sterling-sound.com/artist/kenshi-yonezu/#discography

台版BOOTLEG我就唔清楚 有無再搵人重錄或轉規格
但我試過買其他日本歌手嘅台壓版 有label寫明係普通音質CD 我都照中伏
我估日版音質會好d/穩陣d
或者睇下有無其他巴打有聽過日/台版 可以有d建議
忍唔住買咗隻台壓聽住先
聽唔出分別
但日版情義結
痴咗線

Btw呢個新年icon
上網睇台灣場d飛 要成千二蚊
想買,但又唔想益黃牛
唔好買啦
日本場要抽好難中
又唔知幾時嚟香港
台灣場有得直接買,有少少心郁郁
聽講話抽冷門埸唔好簡d開幕會容易中d(未抽過唔知)
但係我寧願將買黃牛錢用黎買曬cd抽....都抽唔中我都至少心服
下次唔知係幾時再開
起碼一年一次掛
益黃牛真係唔值
呢一兩年好似都差唔多十月尾十一月頭有一次
等緊
日本個邊嘅歌迷應該係癲咗日日睇mv仲要KEEP住DL lemon
希望佢今年可以搵多d歌手合作出新歌
好撚想有得Loop flamingo
Apple music地區限制聽唔到
你指達哥?
米津好賤
有無巴打睇聽日果場
好想去阿
巴打買咗goods未
凍到傻未
啱啱到札幌落緊雪
仲未諗好買咩goods
日本apple music 得首打上花火咋
Sorry講錯 iTunes先啱
頂 白tee同扭蛋無哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞