有冇米津玄師同好啊?

940 回覆
658 Like 26 Dislike
本來諗住博下
見到大家咁都完全估唔到咁快
出道前後唔同時期作品各有特色
黃牛死全家恭喜抽中巴打成功KO黃牛黨bot
米津係日本演唱會整哂system轉讓 嚴禁高價炒賣 一係海外搞就出事
十秒完售
好想買黄牛
但覺得好on9
德島場day2 Goods呢個鐘數唔洗排隊
扭蛋就排咗三百人有多
咁早要排隊 加油
新出個幾件衫好似幾正 好想買
幾時黎香港
好多人屌完咪又係照買,唔講出黎咪無人知囉(好似係)
fb個邊d人已經屌哂鬼啦 炒到上8萬8千幾蚊台幣
抽唔中咪抽下次囉 點解係都要俾(3,4千蚊)錢d黃牛洗
米津食黄牛其實唔太介意
但最怕係走數到時飛又冇錢又冇
始終黃牛有風險
收到錢可以唔寄張飛
啱阿屌
睇左德島live setlist劇透
兩日好似有d唔同
唱咗幾首我都好鍾意
幽霊船 Amen Cranberry & pancake
今晚加左幽霊船 勁鍾意呢首 係咪會場場變少少
日本場抽唔到 台灣場又搶唔到飛 好灰
本尊
等下一轉tour一齊集氣
係日本嘅巴打記得去DAM 今日開始有得睇返上年10月幕張場LEMON LIVE
好正
我spotify聽都好多ハチ既歌
巴打心水清
米津玄師台北個唱門票黃牛秒殺 主辦「勿買來路不明票券」
https://tw.appledaily.com/new/realtime/20190121/1504554/
[size=3]黃牛在網路上更囂張的公然喊價,原價3000元的票,甚至喊到3萬5000元,整整翻了10倍以上,有黃牛手上甚至擁有4、5百張票,還囂張po出去超商領一大疊門票的照片,還向粉絲嗆聲說:「自己已經回本,就算全部燒掉也不願降價販售。
有冇人諗住去上海個埸
台灣個埸好想去但真係唔想比錢黃牛賺
試下無妨 但都應該好多黃牛
未公佈嘅時候已經有微博消息話有黃牛飛
我係微博見到有團購票,原價咁買,得260張,今晚8點開始賣,希望搶到啦
今晚咩 唔係30號先開始預售
係個啲粉絲團同主辦商傾既,但係就不比簡位等管方隨機分(票價就有得簡)同埋講明只包有飛,我都係問我啲frd先知係真係會有咁樣團票法
#唔比簡位,官方隨機分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞