有冇米津玄師同好啊?

940 回覆
658 Like 26 Dislike
留名 好期待佢會黎開香港場
lemon係真好好好正, 每次聽都有種揪心無力感。另外首歌入面套鼓個軍鼓真係神來之筆

係HMV見到米津玄師隻LEMON (+DVD 初回限定盤)賣215
第一首係聽Loser
之後Orion, Peace sign, 打上花火到Lemon正到
巴打係邊間見到
hmv iSquare 國際廣場店
Thanks
唔駛客氣,我見到hmv個網做緊促銷,減到193
amazon.jp 都有減價,好似仲平d
輕輕一推
但係Apple music 無啊
我見到日本Amazon又 黑膠唱片版本 不過淨係可以寄去日本
可以試吓日本集運/代購? 不過預咗俾人賺一大筆
好鍾意佢同菅田合唱首灰與青
好正
成日loop都唔厭
竟然係Apple music無
日本Apple music 既咩歌手都好齊 連spotify無既星野源同埋Mr children 都有!
Apple music有喎
你用邊個地區既Apple music?
個account好似香港
中田康貴
好想聽下 黑膠唱片版本會唔會好貴
米津玄師首「Lemon」拎第96屆日劇學院賞最佳主題曲獎
套劇《Unnatural》橫掃六獎
最佳女主角、男配角、主題曲獎、導演、劇本同埋最優秀作品賞
https://www.youtube.com/watch?v=LwGV8cedd6s&feature=youtu.be&t=2m11s
一開始聽無咩特別 但聽多幾次越黎越覺得正
orion
睇我的英雄學院聽 Peace sign
越聽越上癮
之後再聽埋
Orion
Loser
打上花火
砂之惑星都好正
記得去聽返佢vocaloid時代啲歌
佢最近自己唱返夢喰い少女真係好正,把聲真係好撚溫柔
個人黎講如果真係要去排既話
我就比較鐘意返接近佢vocaloid時代既歌
即係リンネ, donut hole, world's end umbrella
diorama同YANKEE個陣
覺得到左Flowerwall就好似pop得制
唔係唔好聽不過無左個種味道

最感激佢寫左打上花火
如果唔係我可能會miss左套咁好睇既動畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞