有冇米津玄師同好啊?

940 回覆
658 Like 26 Dislike
Flamingo一聽就
Teenage Riot要煲多幾次我諗
Teenage Riot
今サイコロ振るように 日々を生きて
ニタニタ笑う意味はあるか

同以前嘅自己一模一樣 聽到喊咗⋯⋯

買咗フラミンゴ盤
有無巴打已經上網入code抽籤? 係咪要先註冊做會員 之後先入code?
Teenage Riot好正阿!
spotify仲未有兩首新歌
抽咗兩隻
諗緊好唔好再買嚟抽
日本Flamingo盤賣到斷曬
巴打係邊買
信和黑店220
Amazon 4xxx yen

想問下有無人買碟賣code 原來今次一code抽一場咋
如果2隻中哂你係咪會去哂2場?
我係信和買
就係見amazon無哂貨,即刻
其實黑店係邊間?
フラミンゴ盤 唔知係咪因為有Bunker Ring 所以俾d日本妹掃哂

我仲諗緊抽邊場抽大熱/冷門好?
唔係而家食埋隔離鋪位果間?
不過樓梯口都係$220

頭場一定大熱,5000個位又係主場
Twitter有人今次live45中1,我都係抽冷門算
新歌Flamingo真係好好聽
Lemon
屌仆街了我抽德島場
機票已買 抽唔中都去佢家鄉玩下

Btw多謝巴打 成功買到flamingo盤
咁快買 13號就有結果啦
祝齊齊中
每日至少聽一次loser先安樂
點解米津可以咁完美
識畫畫 創作 樂器 跳舞 又受歡迎
頭先我google過,係咪呢間

我之前全部都係上amazon買(近1,2年先開始買jpop實體)而且第一次追初回版,真係唔知

45中1?幕張個2場?
咁我都係都抽冷門算啦,巴打你覺得北海道/神奈川算唔算冷?

係呀幕張45中1
邊度冷門就唔知了 我都係twitter search "米津玄師 ライブ" 係度睇
呢條link有場館人數,可以集考下

http://knockculture.com/%E3%80%90%E6%9A%AB%E5%AE%9A%E7%89%88%E3%80%91%E7%B1%B3%E6%B4%A5%E7%8E%84%E5%B8%AB-2019-tour%E3%81%AE%E5%80%8D%E7%8E%87%E3%82%84%E5%BF%9C%E5%8B%9F%E6%96%B9%E6%B3%95%E3%81%AF%EF%BC%81%EF%BC%9F/
另外,係twitter見到有好多人組隊抽family票
應該係一個code一中就最多4張,咁4個人可以抽4場,唔洗一個人買4隻cd抽
如果下次都係咁玩就係呢度招

多謝你嘅分享 個網連負面單野都有講
好阿
諗住下次去日本就上tower records買返幾隻佢既碟
有冇巴絲有註冊咗米津official週邊個網?
請問註冊時地址電話係咪冇得填海外 用轉運公司o唔ok?
我註冊咗...做會員 goods個網登入都係用抽票個ac
你指註冊做會員個電話/地址? 有得揀香港電話地址我自己就跟返香港呢邊d資料入

好似唔運去海外,- 発送について - 個part最尾
http://www.ec-front.jp/yonezu2018/howto.asp
多謝你 頭先見幕張live goods開咗訂 自己又心急又扮緊工睇唔切唔送海外
啱啱lunch time成功買到
最後用咗轉運公司
買咗件hoodie 好想快啲收到實物

提提各位有興趣訂goods嘅巴絲打 佢好似4號截訂了 受注生產 可能蘇州過後冇艇搭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞