有冇米津玄師同好啊?

940 回覆
658 Like 26 Dislike
http://t.me/HKticket
收飛賣飛集中討論TG group
搶唔搶到飛 好似又無哂
我想問下如果有出新碟嘅tour
有無巴打都打算去
得個知字
有戰友感覺比較開心
無搶 不過希望有同志成功
0秒禁買,結果話未開始,再禁多次已經賣曬
搶唔到呀 一禁就賣哂
搶飛真係難過登天
搶到都比唔到錢,冇大陸信用卡/銀行卡
可以比支付寶同微信 我都係諗住叫fd幫我比
試左,都係要綁定大陸既,香港唔得(中銀好似得但我恆生
巴打我以為你已經準備好payment個part先去搶飛
我琴晚差唔多7點幾先搵到你講個團 睇埋d流程要點都趕唔切
我都諗住用支付寶 (信用卡) 睇完你咁講又唔駛諗

好似話24號會開第二次團購
個陣有問佢地香港得唔得,佢地都答唔到我 放棄狀態等30號算
歌好好聽

Btw有冇人覺得佢個look好似老夫子入面d飛仔
好想去 但抽中先得
呢度真係有講過話去睇過米津演唱會嘅有無10個

成日見到資深老屎忽fans話只係聽八爺v家d歌
新歌? 新碟? 咪又係pop? 都係唔買啦
首歌唔啱佢地口味就定義為唔好聽 (好似係)
依家米津玄師d演唱會都唔唱嘅 唔去啦
咪撚去阿佢地
當然我都好想聽到佢唱以前啲歌
佢都有唱doughnut hole同夢喰い少女
我同自己講做人不能夠太貪心囉
古参擺款真係好難睇
要用大陸既 香港支付寶個d用唔到 所以我叫左我fd幫手搶
結果係搶到啦
12月嗰次乃團團票都係近舞台 令一組團票就216 217
btw星族食水真係深
係好撚深
我覺得近唔近已經係其次 最緊要係入到場!!
恭喜你呀 身邊冇人有大陸支付寶,冇計迫住要等30號
恭喜哂正式售票個陣係咪會受香港信用卡?
就咁睇返上面巴打幅圖 好似要1680先係內場區?

希望接受到啦
西環有間拉麵店個 cfu 日日係度 loop 八爺啲歌
開名得唔得
恭喜晒阿
其實全開一定坐唔爆 一萬人場仲要星期二開 個價路人飯又唔會買 上次識啲fd都係發售搵唔到方法買 然後閒魚加多兩舊收牛牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞