有冇米津玄師同好啊?

940 回覆
658 Like 26 Dislike
我想問下你地見唔見到Spotify入面米津玄師profile張相?
會唔會無再續d版權?
我都想知 我all-in一場
上個禮拜ms有提到米津玄師
係ktv聽到(異性?)唱咩歌會心動?

如果巴打想識日本女仔,試下學唱lemon,而想識日本男仔可以試下唱アイネクライネ
https://www.youtube.com/watch?v=puvY7p5ZyhY
改做八點先出結果
残念ながら席のご用意ができませんでした。
こっちも同じだった
收左皮
また今度にしよう
申込み内容
冇咩抽獎運好彩淨係買左一隻抽
想問下official抽選同一場有指定席同立見係咪可以分開抽兩次? 第一次抽日本live唔係好清楚
米生有冇講過點解唔上音番既?
有冇咁hit
我抽咗同一場(立見)之後再揀同一場都仲揀到(指定席/立見)去到認証個part
我諗應該可以做到你講個樣野

但我都係抽一次算
我都想知我都係lemon先識佢,唔知八爺有無講過/雜誌訪問

以下個人意見,9估9吹
有d(音樂)人係唔鍾意上電視對住鏡頭面對好多人 應對主持問題等等,一上tv就會好唔自然 (concert一樣好多人,但可能都係面對自己fans,起碼唔係對住d路人/haters)

我係呢個回覆打多d 關於米津玄師唔上紅白呢件事
首先佢連ms,普通音番都唔上,都預咗佢唔會上紅白
(普通tv訪問好似zip又上? 歌手都要做宣傳 無得揀)

另外,點解會有種錯覺係首歌 你覺得今年好hit/人氣數據成績好好就絕對可以上到紅白?
Lemon?邊個台邊套劇嘅主題曲?
始終都係睇主辨單位想請d咩人 咁佢有無邀請你先?
好似未見到有電視台/米津就呢件事有相關回應

睇完紅白出場名單大部分都但有D我真係
除咗米津之外,其實仲有好多好多歌手/BAND例如宇多 bz children,baby,rock,number,bt等等都上唔到啦
平成最後一次收視率年冠?靠邊個呀?羽生結弦定日本國家足球隊?
如果真係有咁多廁所位,SOR9我去睇不能笑算啦
歌手上唔到紅白真係唔緊要 最緊要係唔好同大台搞衰哂d合作關係唔係一定無運行
https://www.youtube.com/watch?v=I7d4KXZWVLw
有冇巴打知點先可以搵到hachi件外套係咩牌子邊度有得賣
Or類似
麻煩哂巴打
不過好似冇辦法送到黎香港
vivi好聽

DAM年間卡拉OK排名 2018 第1位「Lemon」
歌手排名第1位 「米津玄師」
TOP50
順位 曲名 歌手名 カッコ内昨年順位※
1 Lemon 米津玄師 初
12 アイネクライネ 米津玄師 ↑ (24)
13 ピースサイン 米津玄師 ↑(圏外)
15 灰色と青(+菅田将暉) 米津玄師 ↑(圏外)
23 LOSER 米津玄師 ↑(圏外)
26 打上花火 DAOKO×米津玄師 ↑(圏外)

https://www.dkkaraoke.co.jp/news/181115_2.html
http://www.tbs.co.jp/recordaward/
第60回 輝く!日本レコード大賞
最優秀アルバム賞 BEST ALBUM OF THE YEAR
BOOTLEG
米津玄師

特別賞 SPECIAL ACHIEVEMENT AWARD
米津玄師

估唔到米津玄師可以拎到特別賞,其他得獎者係小室哲哉,南方之星,DA PUMP
TBS
天才だ
想知有無人抽到3/10或3/11個場?
想join
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞