Netflix集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
點解無人講下豆叔套科學怪人?睇左一季我覺得套野雖然似D cult片,
但係D氣氛都唔錯夠鬼異.
好期待第二季
岩岩睇完Dark
睇到一頭霧水 但啲畫面拍得好撚有mood

但我覺得好彩過st
要睇字幕 無得聽住睇其他野 有啲攰
係youtube搵左啲explained video黎睇
明返多啲人物關係
係 轉英文配音又好怪
好鐘意佢入面講時間同宇宙既嘢
等出第二季
Dark真心正
但佢仲有好多野未解釋返

轉英文 會唔對咀型
我睇到第9集 停咗一個星期 再睇第十集 點知甩曬 完全唔明 好似浪費咗套劇
尋日新上架套百萬yen 的女人, 都幾好睇, 有新木優子原來
上咗好耐喇
但我仲未睇
聽德文睇字幕仲好
我兩日睇晒 太緊湊 你隔左排睇會唔記得架
尋日新上架套百萬yen 的女人, 都幾好睇, 有新木優子原來
上咗好耐喇
但我仲未睇

上咗好耐 ok 既都
個男主係唱你的名字主題曲個隊band既主音
Btw 個女鴨頭 幾正
岩岩睇完Dark
睇到一頭霧水 但啲畫面拍得好撚有mood

但我覺得好彩過st
明返多啲人物關係
係 轉英文配音又好怪
等出第二季
Dark真心正
但佢仲有好多野未解釋返

轉英文 會唔對咀型
我睇到第9集 停咗一個星期 再睇第十集 點知甩曬 完全唔明 好似浪費咗套劇
聽德文睇字幕仲好

呢個真 我之前睇都要一路睇住個人物表再睇
我自認記人名好差
頭先完咗第十集了
其實我唔明點解黃色外套仔係過去做咗咁多野都對未來既佢無影響 黃色外套去咗未來 咁未來既佢係過去會點
因為未來嘅佢都做過個啲野 佢都經歷過
一個循環黎 唔會改變 過去現在未來 一直loop
就好似佢呀爺返過去諗住殺左個𡃁仔改變未來
但根本就冇可能
Ladies First | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=L6iqoFg-hyg
sense8好唔好睇
聽講比人腰斬轉拍戲?
屌 劇透粉/深藍字係咪咁難
仲未有消息
會唔會生日上架

但我覺得好彩過st
明返多啲人物關係
係 轉英文配音又好怪
等出第二季
Dark真心正
但佢仲有好多野未解釋返

轉英文 會唔對咀型
聽德文睇字幕仲好

呢個真 我之前睇都要一路睇住個人物表再睇
我自認記人名好差
頭先完咗第十集了
其實我唔明點解黃色外套仔係過去做咗咁多野都對未來既佢無影響 黃色外套去咗未來 咁未來既佢係過去會點
因為未來嘅佢都做過個啲野 佢都經歷過
一個循環黎 唔會改變 過去現在未來 一直loop
就好似佢呀爺返過去諗住殺左個𡃁仔改變未來
但根本就冇可能

啊 明了
咁所以察婆係報紙見到佢個同事 都係改變唔到啲咩
sense8好唔好睇
聽講比人腰斬轉拍戲?
仲未有消息
會唔會生日上架

好似唔會有第三季啦
但傳話導演係寫緊劇本 等緊有機會就再開
好中意個西班牙gay佬演員
點解比人腰斬既?
我見imdb評分都好高下
budget高 收視低
其實睇劇imdb個分無乜作用
上咗好耐喇
但我仲未睇

上咗好耐 ok 既都
個男主係唱你的名字主題曲個隊band既主音
Btw 個女鴨頭 幾正

係咩, 我好似近排先見到
睇哂深夜食堂好想佢出第2季
輕輕鬆鬆睇完一集 當小品睇
有冇巴打都有睇
sense8好唔好睇
聽講比人腰斬轉拍戲?
仲未有消息
會唔會生日上架

好似唔會有第三季啦
但傳話導演係寫緊劇本 等緊有機會就再開
好中意個西班牙gay佬演員
點解比人腰斬既?
我見imdb評分都好高下
budget高 收視低
其實睇劇imdb個分無乜作用

套野好貴啦 去咁多個國家拍喎
Btw 如果想睇劇前知啲評分 除咗IMDb 仲有啲咩可以睇評價
其實有d傷感本身第3季完 而家無得好頭好尾
Metacritic, rotten tomatoes
有時立下indiewire評論都ok 不過我通常跟自己喜好唔睇分
咁依家係直頭無左個尾?
定係s2巳經收左尾
原本第三季變左黎緊一集sp完
咁開黎睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞