Netflix集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
有時間再睇
不過下一套應該睇13 Reasons Why S2先
等左好耐
幾好睇 劇情還好 但男主同男二主好撚型
想問係電視睇會無中文字幕?
睇下你部電視支唔支援
呢套野除左女角嘅祼露場面,
其他女演員全身都唔好睇
套戲完全無查案 feel, 線索成日無啦啦彈出嚟
到最後三,四集先出現嘅阿妹同女同伴 竟然同個 結局有關

呢套野只係值得一睇
Netflix 日本動畫都好高質
devilman 同 AICO 戲情流暢合理
收尾有大量驚喜
呢D無得賣肉, 無乜周邊產品出嘅劇情向動畫, 真係得 Netflix 有錢先買番黎播
終於唔駛睇少女系畫風嘅人設
呢排多咗港譯
Rea(l)ove 求緊偶爆秘密
睇參加者反應最好睇
我想join 2 個裝置果個
但如果我pc一個, iphone一個,
咁如果我reset 或者買新機(iphone), 或者洗機(windows)
咁係點計?

係咪咩戲都有? 香港多唔多?

月費係每月比, 定一次性交一年月費?

佢唔係mytv super , 唔會做埋d 濕9野限你用邊部機去睇, 總之最多同時兩個device 去睇就冇問題, 點轉都得. 月費個個月比, 冇合約, 幾時cut 都得
跟A/C 唔會跟機
每月比 可隨時cut.
3% 睇左2集好似冇晒上季果種緊張既風格 有冇人可以話我知應唔應該睇落去
啱啱睇完,值得睇既 只不過爛爛地尾,最後個集收尾收得好趕咁
完全同感 諗緊追唔追好
岩岩追完3季Unbreakable Kimmy Schmidt ,5月尾就出第4季
sense8: June 8
Arrested Development - Season 5 | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=gXg2_yExgVY

Arrested Development returns May 29
之前嗰幾季香港有未
Fox+ 個邊之前落咗架 有機會
岩岩開始睇13 Reasons Why
希望s2上架前追得哂
https://media.netflix.com/zh_tw/only-on-netflix/119390

有前四季,5月29號
但反而唔見第五季
走進世界各式天牢好癲

個主持真係走入去住
岩岩JOIN左用, 但想睇marvel既片,但好多都冇, 係咪要用VPN JOIN US果D先會多片?
原來netflix買左追捕同後來的我們
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞