Netflix集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
Brooklyn 99
見你地講咗幾次咁好睇
早兩日開咗集睇
屌 又真係幾好笑
我見評分都好高
套野真係幾正,成班人各有特色得黎又搞笑

BTW,Santa Clarita Diet﹑The Ranch﹑The IT Crowd,什至係石器時代既Friends
有冇人有睇 經常請吃飯的漂亮姐姐?
總共有16集,依家NETFLIX出到第14集,唔想等,有無人知可以係邊下載1080P番黎睇?
Idris Elba to Star in and Direct ‘Hunchback of Notre Dame’ for Netflix
http://variety.com/2018/film/news/idris-elba-hunchback-of-notre-dame-netflix-1202819992/

Elba will also produce music for the feature film.
睇緊the rain第一集,睇到好撚躁
我同之前幾個巴絲一樣,睇到

老母比兩個低能仔女害死就睇唔落去ZZZ
我簡直唔可以相信Queer Eye第二季回歸播出日期啊!!!

正常美劇或者綜藝節目都係一年一季,所以我一直都諗住第二季應該都係大概下年年頭咁上下啦,因為重啟第一季都係今年2月7日全季釋出嘅,結果錯!錯!錯!

很重要所以要講三次,超錯!超錯!超錯!我以為我睇錯,實際上番睇再番睇再番睇先肯定咁出文。

Netflix台重啟Queer Eye第二季已訂於今年6月15日,同上季一樣全季8集!兩季相差只係四個月,到底係咪打算好似天氣咁一年真係有四季先?!

可能佢地都知實在太快太突然,所以要做多啲宣傳,今次先嚟就同Entertainment Weekly影封面仲有專訪添,事情發展得太快,我真係需要啲時間消化一下啊!

另外記得第一集講You can't fix ugly嘅Tom嘛?唔知係咪大改造真係咁掂,最近佢已經同佢前妻Abby再婚喇!唔該Fab5過一轉嚟香港,please!!!!!

未有第二季睇之前,先嚟睇下佢地嘅訪問做熱身先啦:https://twitter.com/EW/status/999674130541629440?s=09

#queereye

轉貼自:https://www.facebook.com/ocdamericansun/posts/576974566017049
唔夠半年
睇緊09年版制裁者,型到喊
忍痛睇緊第2集
1000 ways to die 幾過癮
含淚睇晒
後面果7集點?兩條友都重係禁低能?

其實我睇唔落去仲有第2個原因,
個細路仔就係救世解藥
前排先有套Stranger Things幾個小朋友救世界,依家又黎多套。

成日都覺得,個世界要由幾個細路黎先救得起,禁依個世界都幾應該玩完。基本上如果唔係有作者/論劇開掛,小朋友+低能依個組合真係十死無生。
最後先最on9
套戲唔錯
lm
Dark好唔好睇?
有冇oa同好?有冇season 2 ?
睇完唔知做乜撚,但又幾好睇
禁就唔比多次機會佢喇,反正都大把好野睇
有人話悶,有人話睇唔明,有人話好正。
依套野都係自己睇過先知啱唔啱自己。
Ok 咁我試睇一集先
The Expanse 有season 4
不過s4 係由amazon 接手,
所以netflix 未必再有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞