Netflix集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
好撚好睇
呢套劇一講政治議題就露底
不過第一集的確幾吸引人睇
有冇人睇左evil genius?
Set It Up | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=X-eRc9PF3TU
一晚睇哂 個producer真係好有心機 follow足咁多年 同個癲婆傾足咁多年
吓!真定假呀
好好睇喎

我仲期待緊下季添
我都係一次睇哂
覺得好恐怖
但唔知點解一開頭個男人要隊佢出黎?
又話愛佢愛到乜咁
套劇其實好撚麻麻 動作又動作唔曬
鬥智又完全唔無house of card s1/2 個皮
仆街!仲諗住睇佢喺未來末世繼續鳩up架嘛!
希望Santa Clarita Diet同unfortunate event會續啦
咁多位巴打大家好
新join Netflix想問下有咩VPN好用可以轉ser?
冇追post唔好屌我
係囉 好撚正,鍾意呢d輕鬆得嚟血腥暴力
點解d 舊電影成日都會無左
諗住遲下睇 點知搵唔返
Sense8: The Series Finale | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=QYU8w4ONQVo
其實都好難怪
臨危受命做左總統 咁到佢解決晒啲難題同破左個陰謀
再要續既話就會變左單純講政治 咪搞到house of card咁
即使拍得好好睇 咁都同designated survivor愈走愈遠
Designated survivor唔續s3
S2差左好多啦 追左少少無乜心機 s1好緊張
S2 都係捱下捱下咁睇,估唔到真係無3

S1 主要講男主角臨危上場做總統,手忙腳亂咁,係幾好睇
但之後開始講多左政治議題,就開始麻麻地
我唔係介意佢講政治,我平時都有睇Newsroom, West Wing
只係DS研討件事太過片面, 極速咁ko個議題
而個陰謀論又吸引唔到我,所以s2 睇左幾集都冇乜點睇落去
呢套劇一講政治議題就露底
不過第一集的確幾吸引人睇
其實都好難怪
臨危受命做左總統 咁到佢解決晒啲難題同破左個陰謀
再要續既話就會變左單純講政治 咪搞到house of card咁
即使拍得好好睇 咁都同designated survivor愈走愈遠

其實佢當初可以拖慢少少
重建國會大樓半個season就起好左
仲有國會選舉一集就完成
我覺得佢地都冇預到自己會有s2 先搞到咁
兩部都續咗第三季
13 Reasons why S2 影評似乎唔掂
Two hours
正,2019出?

最衰Ashe 唔續啦
應該係
Kimmy

Unbreakable Kimmy Schmidt: Season 4 | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=YMdo_0H1thU
我反而覺得套劇一季集數太多 劇本無力支撐
搞到d劇情重重複複咁
有冇咩紀錄片好睇
啱啱睇樓咗直銷金字塔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞