Netflix集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
睇緊東京喰種,想問下啲血腥畫面會蒙,係netflix整定本身係咁
原來套masta of none 又係好好睇
佢加b99 番完工睇 開心番曬
'The Rain' Renewed for Season 2
飛天小女警成人版?

Super Drags | Teaser [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=ERQ9wN8uXWw
master of none 會睇得好窩心
啲音樂又好聽
line of duty 有第四季睇
又要含淚睇
仲未有得睇arrested development
究竟orange is the new black 幾時出新
睇完The keepers同evil genius呢類犯罪紀錄片 有冇其他推薦
今年咁遲都未有消息
Making a Murderer 必睇

最近睇完 evil genius
個女人好嘈好嘈
的確喪屍有智力依類穚早有出現,幾年前既Izombie甚至係十一年前嘅I Am Legend早已玩過

我一開始睇佢其實係因為Drew Barrymore,個人好鍾意佢套50 First Dates
睇睇下就發現除左佢之外,連佢劇入面個女Liv Hewson都有出色表現,所以都幾期待第三季

不過唔岩心水又無謂勉強,反正大把好野睇
以為香港會有
唔算耐啦 網上都出左大把資源
用開chrome嘅1080P睇
我快播完第一集,血腥些少嘅有

第30秒既一堆屍體、第10分30秒嘅貫穿身體、第20分15秒嘅爆頭

對比番其他畫面,唔覺有蒙到
不如你講下大約第幾分幾分你覺得有蒙到,我再幫你睇下
講錯,用IE嘅1080P至岩
真係自己BT算,都唔知HK NETFLIX個上架日期係幾時,NETFLIX當正香港人係二等公民,等得黎蚊都訓
有冇試過無端端login唔到
佢send 泡文email比我
話我個email有問題
要我重新開過
小心毒link
直頭唔知咩事
係咪system有問題
直接打過去穩陣D
2 日追完一季12monkeys, 好正,
劇情設計得好好, 又有深度
我用楓林網對過,真係會黑畫面同蒙咗佢

例子:金木研比堅虎虐待
噤過癮,明明其他野好多都爆手爆腳格,東京喰種都有16+指引,奇怪

BTW,無睇套野唔知果兩條友係嘜水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞