Netflix集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
Netflix d劇都係warm warm 地唔會超搞笑

但如果鐘意睇 atypical 應該睇埋 its kind of a funny story
好多年前已經睇左了
終於Netflix加vpn,英、美、日係咁switch,多野睇好多!
用過幾間都得,300蚊年費左右

利申:唔好用vpn unlimited
Bates Motel終於上第4季
睇完第一個season就棄左 竟然出到4

其實仲有s5 , 不過等netflix 等到下世

呢套野好重口味唔係人人適合
男主角成魔之路都較慢

S4睇左陣感覺上已經節奏快左
男主角D痴線野好快就黎料
痴左幾季都好難再隱瞞
最PK係個阿媽長期唔比個仔睇醫生
唔及早醫直接搞到個仔痴多幾錢重
Netflix d comedy全部唔好笑
unbreakable Schmidt, good place 都係睇幾集就果斷棄劇

套atypical幾好但得一個season

有時放工唔想追太heavy既劇
那兩套是給女人看的

atypical睇主角同主角個妹條線都唔錯

最悶係個阿媽條線
又老又醜學人發姣偷食
真係好想飛左呢部份唔睇
咁試下Brooklyn 99
未得閒睇Annihilation
master of none 好多都話係netflix all time best 喎
好睇到爆
Netflix d劇都係warm warm 地唔會超搞笑

但如果鐘意睇 atypical 應該睇埋 its kind of a funny story
好多年前已經睇左了
咁試下Brooklyn 99

Brooklyn 99角色設定幾討好
但都好多爛gag笑唔出
電話得唔得
邊個VPN好?
電話得唔得就depends 間vpn公司,不過現在多數都support 多平台(pc, mac, mobile)

邊間就唔好呢度講,netflix隨時可以block我間vpn個server,sorry 巴打
(BBC iplayer block 過我兩間vpn,所以唔好咁揚)

不過vpn公司都有free trial,試下得先俾錢subscribe
american honey 上架
推介
美國隊長上咗架
Forrest grump
睇完有d明點解唔戲院上 實俾人屌死
有冇人睇過接種呢套戲?
好耐了
個導演 睇cube好過啦
Shawshank Redemption 不過好似落左架
有冇人睇左超凡出眾的家園,香港人睇真係別有一番風味
旅遊節目推介:

Somebody Feed Phil (真心好睇)

An Idiot Abroad (搞笑多)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞