Netflix集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
有無人有睇個套A new legend of monkey
雖然同原本西遊記好大出入
我都用緊chromecast好順
Fauda - Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=k-tILBxRiQ4
有部 Rotten 講基因改造食品
超人特攻隊有粵語版!!
伏唔伏?
dum咁多錢做原創
唔the Best都唔得
但講真最近原創無以前咁高質
上半年有咩新劇係大hit

Netflix Widens Lead as Having ‘Best Original Programming,’ Beating HBO, Amazon, Hulu, Showtime on Survey
http://variety.com/2018/digital/news/netflix-best-original-programming-hbo-amazon-hulu-showtime-survey-1202817673/
新狗狗好正
因為netflix拍劇重量唔重質
呢套睇撚左半集已經頂唔撚順,垃圾到..
個女主真係無撚腦 個老豆走左一陣點會咁快返呀
個老豆都識開門啦同埋 on99
垃圾到仆街
路人超能 100都拍真人版
我都係睇到呢度頂唔順
有套叫Banged up aboard 類似
我覺得仲好睇
不過要youtube 睇
推薦你
呢套睇咗了
殺雞狂魔
Barack and Michelle Obama sign film, series production agreement with Netflix

https://www.cbsnews.com/news/obama-netflix-deal-barack-and-michelle-sign-film-series-production-agreement/

睇完她們的百萬日圓 覺得好正
有冇啲類似既劇 或者日劇都好睇?
Netflix原創日劇的確幾正
火花
深夜食堂
只有我不存在的城市
內衣風雲 (女主角 桐谷美玲
武士美食家

仲有好高質既真人show
雙層公寓
戀愛巴士:亞洲之旅
Terrance house 終於有新集數啦
咁等錢洗?
岩岩先知chrome 可以用插件中英字幕齊出
變到唔想係電話睇
有冇人睇blue mountain state
睇晒三季想搵d差唔多輕鬆既劇睇
每集30分鐘到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞