Netflix集中討論區 (4)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
Designated survivor唔續s3
有無人睇左safe呀
Anon 香港幾時先有
等緊13 reasons why
Anon安樂買左 月尾上映
有冇得中英字幕一齊出架
睇咗The Rachel Divide
幾好睇
關於有個美國女人天生係白人但認為自己係黑人
一講到種族就大家都好激動
有冇人睇咗superstition?
The exorcist 比pk fox cancel咗
差唔多題材嘅都有啲興趣
S2差左好多啦 追左少少無乜心機 s1好緊張
S2 都係捱下捱下咁睇,估唔到真係無3

S1 主要講男主角臨危上場做總統,手忙腳亂咁,係幾好睇
但之後開始講多左政治議題,就開始麻麻地
我唔係介意佢講政治,我平時都有睇Newsroom, West Wing
只係DS研討件事太過片面, 極速咁ko個議題
而個陰謀論又吸引唔到我,所以s2 睇左幾集都冇乜點睇落去
正常都唔續啦 s2啲套路睇到悶
次次都係一集一個危機 跟住到尾實解決到
現家係睇下佢點完左個故事佢

S1 主要講男主角臨危上場做總統,手忙腳亂咁,係幾好睇
但之後開始講多左政治議題,就開始麻麻地
我唔係介意佢講政治,我平時都有睇Newsroom, West Wing
只係DS研討件事太過片面, 極速咁ko個議題
而個陰謀論又吸引唔到我,所以s2 睇左幾集都冇乜點睇落去
正常都唔續啦 s2啲套路睇到悶
次次都係一集一個危機 跟住到尾實解決到
現家係睇下佢點完左個故事佢

其實第一季真係好睇,第二季好似咩危機都想講下,但最後下下都係靠演講或者對話嚟說服人。同埋到而家我都唔知炸國會嘅陰謀係咪算完全解決哂
炸國會既陰謀交待得好唔清楚
但我真係鍾意睇Jack Bauer
變左愛回家..www
啱啱開,睇咗三集。
題材都似mindhunter,有關serial killer,分析佢既behavior。分別呢套係19世紀,而且主調係查案。
如果Netflix 有24睇 我會重新追過
吓? 係Netflix 無定摺埋?
我幾鐘意睇
我都想呀!話哂個時只係睇老反,都睇唔齊咁多season
唔關netflix 事
係ABC 唔續啊
睇左The defiant ones, 識左幾個hip hop大名, N.W.A好正
點解 ash vs evil dead 唔續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞