2018繼續追擊永光堂恩典之家

874 回覆
332 Like 6 Dislike
要搵多啲人
推唔起了
唔好中招
方唔方便留低個聯絡電話
冇咩特別既 只不過留低做個紀錄啫
感謝神,我地今日接受左_個得救靈魂
傳銷community
幾多年前件事,係咪志榮佢地

做老師有幾個
推推推推
02年尾到04年頭初中蒲過黑組以利亞,樓上提到kelly兩姊妹、傑同dd都有印象。一方面固然覺得碌爆人情卡好難堪,但當做訓練下自己講電話同lead團契活動,坦白講係有少少組織技巧得著。落球場俾超齡對手蹂躪同上台演話劇亦係有意思嘅。

我最不滿係當時香港政治由沙士到普選都有得嘈,但教會冇鼓勵討論,代禱都係叫和諧,一日到黑掛住吹奏伍山河講道懶幽默。04年元旦有遊行,我用呢個理由申請唔去退修,kelly叫我比較遊行同退修嘅直接效果(按:已過零三七一係人都知),反問退修完再去追龍尾一樣得嘅啫?我真係俾足佢面,四點幾先一個人由軍地camp site飆過去對面海食塵。失望的我半個月後就屈自己成績退步左,再叫老豆夾對白「逼」我退會,咁先勒得住馬繼續專心讀書讀埋master,重可以去多好多遊行。

p.s. 呢個鐘數重出post但唔係金鐘,sorry人太老唔衝得,但聽日會黎。
+1 如果再返我諗我唔會讀到大學
2019年仲係要報數架!!
http://www.graceweb.hk/kol_summer.php?r=gospel-record2019-july%2Fpray-items

目標兩場各400人姐係800人...乜恩典之家唔係要穩定超越1000人咩
每人目標係搵8-10人 ... 我登你地啲會員辛苦啦

玩左水戰未??? 仲洗唔洗用哂D積蓄黎玩
諗起當年自己年少無知
晚晚跑數 on99
https://t.me/scottscout/18422

永光終於做左件有貢獻嘅事
第一行右二Peggy
幫右三永光書院黃若蘭老師推post先
幫第一排左三月餅推多吓
2023仲推po乜居心
邪教仲未收皮
國家政策係無神論
作為愛國愛黨嘅中國香港公民
我想幫國家手打擊異端邪說
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞