[本土史學] 南粵史綱要

417 回覆
166 Like 3 Dislike
一推再推
留個靚名
ok
留名
留名
其實叫唔叫認賊作父

樓上已經有個人辦
留名
依度明明係華夏遺民, 講撚到同越南雜種一樣

成個嶺南過千年都係多種族群居嘅地方
自稱係華夏遺民會唔會 on9 咗啲?

其實根本帝國史有撚遺民咩,同意大利人如果自稱羅馬遺民一樣咁on9
根本中國大地就係東亞圈一直而來既經濟中心,得此地者就會有實力,千百年來民族,帝國就係不斷爭奪此地,咩撚野華夏民族根本就係on9
留名
留名
根本中國大地就係東亞圈一直而來既經濟中心,得此地者就會有實力,千百年來民族,帝國就係不斷爭奪此地,咩撚野華夏民族根本就係on9

睇下族譜先講啦

無歷史既人做假歷史, 屈D有歷史既人, 笑撚死人

百家姓話我係北魏鮮卑族改漢姓後人,咁我又係唔係華夏遺民?

睇下族譜先講啦

族譜有幾多係老作攀附大家心照
嶺南係中國嘅貿易港同文化大熔爐根本就有根有據
話而家只係淨返晒啲純種人同名門之後
講都無人信

睇下族譜先講啦

族譜有幾多係老作攀附大家心照
嶺南係中國嘅貿易港同文化大熔爐根本就有根有據
話而家只係淨返晒啲純種人同名門之後
講都無人信

族譜都信so sad....
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞