【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XX

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

Awon & Phoniks - The Actual Proof

Hip Hop, Jazz Hop,

https://itunes.apple.com/hk/album/the-actual-proof/1360287045?l=en

今晚要打機 貼著一隻先 幾啱今日嘅天氣聽 Chill Chill哋 之前好似有巴絲貼過Anti-Lilly & Phoniks
D genres 好吸引,試下先
damon 50歲喇

正呀喂!
所以話音樂邊聽得晒... 淨係你貼果d韓野已經乜春種類都有

ambient
少數blur岩聽而又感動到我嘅歌 (live)
呢隻都得
music from memory 呢個廠好高質
我同damon差一日生日
琴日?

上個禮拜聽完concert再loop,話說真係未試過由頭到尾咩都唔做聽哂成隻碟,第一次覺得聽歌都係一個挑戰
正,之前隻ep都好高水準
冇錯, 不過同Max Richter 同一日
遲咗嘅生快

利申:indie入門,有錯屌細力啲
https://www.youtube.com/watch?v=3M_5oYU-IsU

..............

is land is land is land is land is land is land
用電腦上網時間唔定,工作時間又唔定︰〈

呢幾隻都唔係此時此刻了,係早兩日聽左而仲有印象就貼。
其實每日平均都聽兩隻新韓碟,有6/10分我都盡量會貼出來。

呢隻一直想beyond班成員同環球
出番隻復刻,因為連二手都好難搵到
呢隻之前買過SACD
因為舊版碟貴到癡線
SACD嘅CD層聲好唔掂
Lil skies - life of a dark rose

#Hiphop

幾好
有無人會去睇萬青
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞