有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
放prima system灰色
用過兩次 有少許使用痕跡
瘦撚唔係好carry到咁大個
https://t.me/hkcth
想知個袋係咪真係上唔到capture
之前kickstarter 等出貨由11月中拖到過年後先有
但個袋除左重d 真係無投訴
係,磨撚到我d衫爛晒
今次第二批貨 寫話4月ship
今次佢ig 有影製造過程 個期應該幾堅
無知一問 有個袋 做咩重要capture?
唔鍾意用頸帶,可以快捷騰空雙手
KS 果時佢都話 "You should receive your backpack before Christmas, I promise"
結果又新年後先有
老老實實如果買建議大家唔好買灰色,出到黎個色好柒下同佢張圖完全唔同

我覺人覺得啡係最好, OR 黑色不過有D 普通
花幾秒放入袋
你叫上面位巴打點放
sorry 我睇唔到有巴打放,純粹個人意見
無事嘅,希望巴打早日放出
點睇部果個內膽呀
新*
正囉 不過更加重
仲要比埋個優惠 好吸引
咩慣左了
我個peak design爛咗,都諗緊買依個袋
Peak design 永久保 你rma pd 返黎 賣左佢 再買prima口廿
正有此意
上星期專登買咗買個PD 30L Backpack同一家大細去台灣旅行,用後感覺真心唔錯,首先佢有足夠容量放雜物,放咗三件褸、士啤衫、零食雜物等都仲有位剩,同埋佢個Notebook位可放成個File或者唔摺得埋既野,呢樣mindshift 360就做唔到喇
左右兩邊放水樽位夠深同有彈性,放住兩支水後就算側開拎相機都唔怕成支水跌出黎。
講下側開相機位,條拉鏈唔知點設計,只要單手就可以一take過開閂晒成條拉鏈,用過好多款袋都做唔到 ,哩樣野值得大家留意,試埋企住側開換鏡頭都完全無問提,唔會出現手忙腳亂情況。
佢完全做到快取相機效果,帶咗個pd capture都無用到。

我覺得幾適合帶住細路既爸爸用

利申:打手死全家
prima 全部都做到 但淨係放得一支水
pd 好似都多人投訴側開 向內開 阻住自己

“唉 阻撚住曬”
有無師兄放prvke 21
有無Prima system實物睇下?
啡色睇過幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞