有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
仲有無人放
呢個定係Prvke 31好?
prvke 31 會太大個 諗下21好啦
prvke 個相機袋保護性低少少
我覺得睇你洗唔洗拆相機袋出黎用 同埋個重量
prvke 21 2.8 lb vs prima 3.8 lb
老實講 個袋設計幾好 但都好重下 有啲想賣返岀
上面新岀個相機+drone袋 我諗要the rock先咩得起
有d 同意 不過料真係好好
我係覺得 佢field space同電腦袋有少少重複 所以咁重
佢個背脊好舒適好好咩 但成個袋最重就係呢個位
同埋裝唔到capture落條帶度

如果裝唔到Capture我就唔考慮喇
好彩問咗你地先,請受小弟一拜
我187 肥仔唔怕31大啊
prvke唔係都可以拆出嚟咩?
boundary唔extend可唔可以擺到a7ii+sigma35.4+70200g+laowa15f2?
prima 相機袋可以拆出黎獨立用
我覺得可以 a7ii +sigma35.4+laowa15f2 或a7ii +70200g
裝哂未必得
我之前買左Boundary唔岩用放左比巴打
而家見prvke21好好j,有無巴打用緊
之前有人講過prvke 啲料好垃圾
利申用過曬 prvke peak boundary

prvke 內膽好撚唔fit 裝出裝入勁麻煩,個sharp 如果入面唔擺野會好the, 個袋面好撚易花,放左換peak

peak 個型好挺唔擺野都好好睇,料好好防水好好,間格好撚屈機,d detail 位eg 扣住兩邊zip 去旅行難d 比人拎到野果d 幾好,但設計敗北在側開係向外開好難用,如果掉轉向內會好好多,太20l 太細唔好用,放左換boundary

boundary 無敵,d 料好好,內膽極易拆插條腰帶可以當側咩袋,去旅行完全屈機,再可以開zipper extend 多十令l 擺野 間格全部好好用,暗格多,個field space 又係好正,番學有時插部ipad 加本notebook notes 拎住行得,個人強烈推介,唯一係重dd 但男人狗狗wfc
啱啱仲狗衝去買咗peak 30L
但依家無現貨...
peak 30L ok 呀我覺得,我係話佢20l 太細乜都擺太少野
好似好吸引
仲有冇巴打想放 想要個黑/啡色
Tg: https://t.me/eonjekkajina
好少人買,更加少人放
哩幾日,睇緊另一個牌子叫NYA-EVO
但好Q貴,相機袋嗰架要另買,TOTAL 差唔多二千五...但max 36L
放出去 好多人要
我見上面有幾個巴打都放緊但都一段時間 所以諗住問下仲有冇放緊
黑色好J d
如果我直接係佢官網買唔知等幾耐先有呢
我都想買
都幾耐,我等左幾個月
因為之前未正式出
而家可能1個月都得
佢官網話,4月15先再發貨...
黎到香港,可能要5月尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞