有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
PD TECH POUCH KS 價都要48USD,唔算平
睇來落實用靚仔,可當普通袋仔用咁羅

cb1 希望改得實用少少,我都係用無反,用鏡仔,一機2-3鏡一定無太大問題
一定要back pd 40L先另外買到?
個價接受到,遲d搵你幫手搭單可以
CB1唔知裝唔裝到70200
唔洗,你back佢最平果個就ok
之後又係會有survey,到時就可以填任何pd items 落去
果堆pouch應該就係ks 價,其他pd items都會有折
但shipping就唔知幾多了

我都係搭單未必可以了
因為我都可能會cancel pd 個small camera cube
已經麻煩左朋友,如果我自己back就無問題
個40L真係睇見都覺得重
D野好貴

做咩大家都轉哂199去145
因為諗諗下裝埋mk2 case就裝唔到d咩
器材器係特別多,mk2作用唔大
加上計返都要54US
同埋之後有需要買返都係免shippment, 價錢~5x us,咁不如訂左個袋同cb1先
保溫袋實用過mk2
想買埋TOTE
淨買個tech pouch 係唔係簡make a pledge without reward 10us
跟住等email睇accessories價錢,之後再改pledge價錢? 我未試過咁買,thanks brother
你搞到我都想買保溫袋,行山緊係要凍飲 但唔知實唔實用
我返工帶飯
個袋買返黎粗用
個FAQ 有寫點樣做,照睇就係你咁講

我見Errant 今早至現在,9成comments都係讚accessories 不錯
但價錢離晒地,買一兩件配件就已經係成個袋的價錢
上年 kickstarter backed 左 prima system, 之後仲pre-order 埋 MK-1,
用左大半年, 愈來愈鐘意 Boundary 呢個 brand 去旅行一定係用 Prima System

我都有諗過訂唔訂 Errant, 平時出街無乜野要拎的話, 拎個輕便d既 Errant 都唔錯,
但係諗諗下, Errant 價錢又偏貴, 而且定位同 Prima System 相似,
所以最後都打消左買 Errant 既念頭
你個名
我都係同你一樣,不過覺得Errant更岩我
所以放左prima system
而家放淨MK-1 case睇下有無巴打收,無我拎黎做其他袋內膽
轉款都係Boundary 呢個牌子起碼用料夠誠意,有自己desgin,同埋實用
Prima System可以側拎相機

Errant好似唔得?
係啊, Errant 一定要開個頂先拎到相機 所以都無咁方便
應該唔會改了...都係199

返正我都冇內膽....不如back埋內膽啦
我之前係會裝pd capture落條帶到
除非落雨都唔放入袋,上面開都ok
反而唔會側開拎機影完放返入去
有冇新野既介紹
我有cb1裝到一機三鏡都夠用
mk2內膽好似有多d鏡/航拍機先岩用
唔夠先買
巴打幫手訂多個tech pouch
留個tg聯絡
用緊elecom果個都覺得重同唔舒服所以想換個旅行用
唔知lee個點
我可以敢講,呢個會好過elecom好多倍
用過elecom, prvk21, prima boundary
一分錢一分貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞