有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
上網搵左好耐 都搵唔到一個岩心水既相機背包 一係唔夠實用 一係太樣衰(lowepro )
最近先好old news咁留意到boundary supply 上年Kickstarter 果個boundary prima system
睇好唔錯 好過peak design 好多 可以一拆三用 重幾靚仔
有冇人用過/back過? 比下意見

https://www.boundarysupply.com/shop/prima-system
仲有得買?
我等緊
上年8月比錢
有得買
應該陸續收到貨tim
Kickstart 完有得賣啦
我都係等緊
都爬過好多文 算唔錯既 但要係當daily backpack咁用
專業相機袋佢應該算唔上 擺得落既野都應該好有限
你想要全個內膽係padding果d? 即係放到單反+3-4支鏡果d?
我冇需要 所以買左呢個 又靚仔 平時又用到
巴打收唔收?我7月落訂,呢幾日會到,想放
顏色係你呢隻色
一直想買
但諗緊 灰定黑好

等緊巴打d review 呀
原來重未出貨 唔怪得無人講過
我都係得大貨到 睇左review先決定
如果有巴打收可以t.me/pandoray
原價+運費放
我等太耐已買其他,大概2星期到
老老豆豆 Peak design 果個back pack 堅垃圾 唔明點解咁多人話正
不過我估都係收左錢做review嫁啦
買過sling 10L 覺得太大個啦 5L返而好D
相機帶又係好熱門 但完全睇唔到同OP/TECH USA 果D有咩分別 除左價錢
其實YouTube 都有d review
但都係想大貨到先入手
屌咪一樣咁樣衰
唔L係掛
PUBG LV3背包
到時有興趣可以聯絡我
唔係啩, 我收到好耐喎
好唔好用
求包膠
比我想像中細, 不過質量好好
缺點: 如果你無notebook / iPad, 其中一格會無用
袋內無間格, 如果你裏面有嘢, 想放返相機袋會有困難

之前都諗過買pd, 但是如果30L full load, 成日發去前面攞相機都好重, 所以都係想搵可以分開嘅袋
暫時應該得mindshift?? 但是好行山feel, 唔可以出街用
Youtube有review
年頭收左貨啦,果陣開post 搵人夾無人理

個袋用料好好,但間格偏細,其實裝唔到好多野。同埋偏重。。。full set 上身乜都唔袋已經好似裝左電腦相機咁
質量 vs 重量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞