有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
想問如果加呢件配件,係包埋帶定要另加?
我見佢扣袋應該用短帶,另外想當袋仔出街就加長帶。
另個同另一個袋仔都諗緊加唔加
佢個所謂photo journal完全唔能掂,舊相抄埋一碟加少少外景就當係,影出黎啲相又唔清楚

黑色好似好核突同一開始啲相一樣,仲以為換左布,睇黎都係要硬食cancel transaction fee再reorder
想問下各位師兄, 如果而家想買Prima 用咩方法係最抵同最好。 小弟唔係咁識KS, 但又見到官網有。 係咪官網直接買都可以, 只不過要運費? 求教
prima我見有人放,你搵下之前啲留言
你而家係官網買
試下用ERTNACC2K18 而係code免運費
同埋左下角Loyalty program 刷條岩你總價錢用嘅discount code
感謝師兄, 晏d 試下先
大家期待嗎
xpac版有咩唔同? 我見佢d色靚d想買xpac迷彩
五成買樣 五成買功能
https://youtu.be/dXJ4fIHrN4U
純粹come屌d? 淨係買樣值唔值比多小小
無話值唔值
佢又冇普通版迷彩
如果只係睇中迷彩
錢都係要比

如果睇中黑色
先有得考慮值唔值
而家點買xpac 或者errant最平?
我就咁去官網買errant,免運費個code用唔到?
有冇巴打放Prima 灰色?
TG: cool_gemini
你唔追post,之前條夠500us 有85折
而家買errant係咪要12月先有
後悔冇訂
12月中去歐洲
如果宜家訂12月頭有冇可能到?
發夢,kickstarter 果d都未到
Errant 變左1.4kg
邊度有講
Comment佢自己講

Official Errant Weights:

Errant: 3 pounds 1.7 ounces

X-Pac Errant: 3 pounds 5.8 ounces.

然後reply d 人問佢仲咩重左
官網未改,仲可以cap 低佢,頂由2 pounds 15 ounces 變3 pounds 1.7 ounces ,差成磅,如果真係咁重本身一定唔會買
http://umbrill.com/

有隻新袋kickstar緊
btw有無人知Prima system同Errant上唔上到 Peak design個Capture
prima system得,試過
errant未收到袋唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞