有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
好似幾好
巴打收唔收
都唔知自己睇個袋review 定係睇廣告
成段片大部分都係講佢放入去嘅野 逐樣介紹一下
佢放入去嘅 都係唔等洗嘅垃圾
全部what's in my bag都係咁啦
你睇caption一列都係amazon果啲賺錢既link就知咩事
垃圾youtuber 賺果幾個毫子 搞到自己D 片咁樣
新袋放唔放到一機三鏡
https://youtu.be/W6-CJCJWJDY
好長 18分鐘有CB-1
其實裝左CB1 點放野落袋下邊? 成個clamshell打開?
會用CB1的人 應該都只係相機出出入入多
而常用物品都有自己位同可以直接攞到
主拉鍊都可以側邊開一半
對佢地黎講唔會太麻煩

要同時放相機加大野 兩樣都要成日攞同放
或者鐘意咩都丟入袋次次釣魚
CB1真係唔太岩
我睇過佢CB-1 SIZE, 應該得, 1機連1鏡向下插, 左右兩邊放到大鏡, 變相一機三鏡
MK2感覺係用開相機既人先會買, 裝多D 唔同配件既野
我應該BACK 199$果set
個人覺得新袋更加user friendly, 相機係上面拎都幾好, 側反而無咁好
個新袋底下個位除左裝鞋, 放舊衫/裝野飲都唔錯
已經back左
出街返工正過prima system
prima內膽無咁好用,同埋拆出黎之後
無咩野擺個袋會縮水咁
放淨MK1-case 用緊prima既巴打/想買內膽可以考慮下 t.me/alexlkw
我返而覺得裝咗cb1 個袋入邊d 野都唔知點拎
好似下下都要放低個袋 成個打開
下面d野正常唔多拎
將個袋咩返前面打開一半拉鍊應該拎到部上面果部份
CB-1唔影相時拎走魔術貼都裝到多野
好難有完美 如果佢有埋側開就perfect
佢哂左另一邊側面
但個款我幾buy
愈黎愈鐘意呢個牌子
料靚同design正過peak design
其實都係 另一邊網袋後邊可以整個開口
Peak design 成個龜殼咁
同埋個頂冇得拉埋唔放心
龜殼
好同意...
boundary 個新袋有少少睇唔明,煩請巴打指教。

新袋係唔係轉左只能上層放相機?下層放雜物?
下層有側拉拎野嗎?睇片見佢側拉淨係拎左部電話出黎。

另,如果旅行影相用,係唔係要加埋佢個CB1,如果唔加,只back 最basic 個item係唔係無位放相機?

謝謝。
個袋由三樣組成
1.basic袋
2.cb1上層間
3.mk2下層間
自己組合用

冇專登整側開 但主拉鍊可以側開
電腦係主拉鍊開上半

係 最baics冇包相機間
Cb1同mk2都係相機間
Cb1開背包就頂攞到
Mk2要打開曬放平先攞到
thz bro.
back 199$ la
唔會後悔
Btw 香港應該免費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞