有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
10月15號先ship 26號就去旅行
7日鮮到貨啦,怕咩
我20號去旅行....
24/8先揀色
15/10點做得切
呢啲shipping schedules通常delay
留定下次先好過
上次prima system 其實算幾準,遲左一個月到算係咁
X-pac version 輕113g
上次係第一次送
之後轉左新加坡廠
準時好多
113g碎料
輕1kg就話啫,500$換輕113g唔值
值唔值就真係要睇下實物video 先?
不過,佢d 定價確實唔平
我都唔知佢d 配件,去返正價會係幾多錢

希望月底前會有多d 片或demo 睇下
改成點一切都係齋文字,好難落決定
我覺得都輕唔少 不過差500就真係要考慮
可能我咩慣重野,色方面我都考慮得重,jet black xpac,出video會再考慮,唔敢博。配件會買腰帶for行山
睇返原始vedio
裝左mk2好似都可以用埋側面兩個袋
個迷彩係幾吸引
唔影相 又冇乜配件啱用
買$100剩袋算
August 10th — Kickstarter Ends
August 17th — Accessory photo journal release
August 24th — Surveys will be sent
September 1st — All surveys must be finalized to insure timely delivery.
September 5th — Errant Photo Journal Release
September 20th — Production Begins
shipping 香港係唔係免費
搵極都搵唔到邊度有講
back 要比多$13
連mk1 放,有意Pm
似乎要等final survey 先可以知道係咪free shipping
之前堆COMMENTS ,開發者話係FREE SHIP TO HK,但一切都要等最後落實
希望填FINAL SURVEY 前可以有PRE-PRODUCTION 片或實物相看吧
就咁睇草圖,真係可能迫我齋買個袋+cb1就算
啱啱back 左145
第一次係kickstart back 野,有無巴打可以講下之後有乜要留意?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞