有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
屌佢sd e-mail講hold order
應該係條link 揚出去大把人直接買?
Me too
我訂Errant 和CB-1

老老實實一開始KS 和之後survey 我都只填話買Errant

但張gift card 仲有有USD13
我先焗加錢追加CB-1

我估多左人因為咁追加所以有items 無貨
吊咁佢咁玩法無得怪人最後先追加野
唔係解作幫你留左貨先,因為貨源有限咩
佢以為你有野放咗入購物車但未比錢所以提你
我有幾個話holding嘅mail 但d貨都係我試禁嘅貨
同我比錢張單完全唔同
無試禁,比哂錢,hooding貨同我買既野一樣
點解釋
咁你都無試禁咪 得買個次嘅貨
我張圖件貨係派code之前 我係主網試禁
而家根本就冇依一件貨
Email 字面好似你所講咁解,但login 入去cart 睇係empty 嘅。

同埋我唔知係我問題定佢地混亂
我星期六order confirmed
但佢星期日同今朝仲send gift card code 個email 叫我complete your purchase
send gift card係因為有d人收唔到email佢再mass send
佢可以扣咗已completed order嘅人嘅email 先resend
第一日返工咩
咁你有無order no. 先
我order no. #7xxx
我#731x
gift card d discount要下次先用到?
成功了 thanks
做乜自然自語
az697 sony Bro
係自言自語 同埋名你都打錯

習慣左...有D手尾嘛
同問
睇下有冇巴打 pledge 左未confirm單

咁叫佢買埋
有無人放mk1?
Orders are shipped based on "date order was placed" so that the right orders get shipped out in timely manner!

問佢點分backer同non backer去ship,然後佢答我by date
買返個 package啲貨,有淨數$13 係咪無refund
要夾硬買埋其他野?
相信係咁,極度閪嘅做法。
係13-9.9usd
咁咪即係無分囉,先到先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞