有冇人用過boundary prima system 相機背包?

992 回覆
13 Like 14 Dislike
換errant姐
唔算重,但我之前因為佢出errant而放左prima,鐘意errant款。我會比prima. 8/10分
我少用啫, 唔代表唔好用
Prima 裝完嘢,真心重
畀左錢之後呢幾星期好似無update 同通知,其他巴打都係咁?
放prima system 連mk1
有意請 pm
normal
有冇巴打知MK1個相機袋可唔可以加帶孭上身嗎?
我屌佢,本身諗住11月中用佢黎去旅行
我8/11 呀,如果2/11先到shipping centre , 應該好勉強。
如果拆左腰帶胸帶,唔用verge case(相機袋),只用fieldspace(文件袋),重1.5kg

少少偏重,

但佢又hypalon, 又高密度布料,又防水拉鏈,又背部支撐減重用透氣

佢d用料咁紮實,好難唔重
如果拆左腰帶胸帶,唔用verge case(相機袋),只用fieldspace(文件袋),重1.5kg

少少偏重

但佢又hypalon, 又高密度布料,又防水拉鏈,又背部支撐減重用透氣

佢d用料咁紮實,好難唔重
10月尾去旅行
放 prima system 連mk1, 啡色
https://t.me/kwunited
Push
好多巴打放prima
想問放prima 嘅巴絲,如果11月仲未賣出,有無興趣放租?買左errant但怕佢趕唔到,想租黎旅行用。
放prima system
有冇巴打放黑色?
tg: bobochiiii
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞