比人整濕左部電腦 條撚樣唔賠錢(5)

1001 回覆
238 Like 12 Dislike
重未肯賠呀?
重未肯賠呀?

當然未啦
推左咁耐都未賠
推左咁耐都未賠

post6
收皮啦 on9仔
跌左舊磚 爛左部車又點計
記得錄音
如果再po事主相我會報警
而家進入司法程序

而家進入司法程序

on99
宜家係事主朋友嘅錯咩?點解要post上黎
咁依家係用電腦既人將冇閂蓋既水源放係電腦旁 哩個係意識問題,自己一定都有啲責任既我覺得

重申多次,我係認為楊生錯既比樓主多好多,另外唔負責係錯中之錯,係應該要公審。
但我認為唔可以話樓主唔扭蓋係完全冇責任,原因唔係單純係扭唔扭,而係將個未扭好/冇扭既樽放係一部唔濕得既電器格離
咁佢唔跨枱咪無事囉。
老實講,電腦放支野飲同杯水係隔離係再平常不過既事,大把人會咁做。
但跨枱呢個行為係咪咁常見? 常見到有戒心?

照你咁講,我放杯水係隔離枱,有條友諗住玩掉杯水俾對面條友,而唔覺意黎整濕我部機,我又有無責任? 佢話佢都係唔小心wor,杯水又係我架wor。
你可能會話點會有人將杯水掉黎掉去咁on9,同樣地又點估到有人跨枱整跌我支野,所以我真係唔覺有咩責任。
而家進入司法程序

on99

幾時去法庭申請禁制令
禁止連登仔post相
HKCC為全港第一
而家進入司法程序

on99

幾時去法庭申請禁制令
禁止連登仔post相
Ok

因為相信通常有着唔該你流失咗你留咗嘅話啲人會覺得呢支汽水唔會漏野出嚟但係咖啡就唔係囉。

樓上句呢句野笑撚左我十分鐘

小弟jupas degree仔甘拜下風
HKCC為全港第一

hkcc>>>>>>>>其他u
poly搞hkcc 搞到妹仔大過主人婆
因為相信通常有着唔該你流失咗你留咗嘅話啲人會覺得呢支汽水唔會漏野出嚟但係咖啡就唔係囉。

樓上句呢句野笑撚左我十分鐘

小弟jupas degree仔甘拜下風
HKCC為全港第一

hkcc>>>>>>>>其他u
poly搞hkcc 搞到妹仔大過主人婆

hkcc 老鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞