比人整濕左部電腦 條撚樣唔賠錢(5)

1001 回覆
238 Like 12 Dislike
我懷疑條撚yeung 本身唔鐘意樓主
特登扮唔小心
佢可能計劃左好耐 有心的
計劃咗好耐點令到自己名留臭史?
樓豬咁靚都比隻馬騮撚化,粗略估計性格有缺陷
訓左無睇
楊生還左錢未?
一個五官完整、唔係豬閪既肥妹仔

都咁多連登仔捧到上天

班癡線毒撚係咪真係渴成咁呀

好想攬住樓主訓覺
我懷疑條撚yeung 本身唔鐘意樓主
特登扮唔小心
佢可能計劃左好耐 有心的
計劃咗好耐點令到自己名留臭史?
唔好搞咁多野啦 又乜扮唔小心 客觀D好喎清

客觀先要諗更多可能性
佢有機會觀察左樓主好耐 知佢有唔擰野飲蓋嘅習慣
再利用自己跨欄嘅習慣而製造依個所謂意外
好奸險
原來刑事毀壞黎

刑事毀壞 根據 《刑事罪行條例》 第60條 ,任何人如無合法辯解而摧毀或損壞他人財產,意圖作出上述行為,或罔顧他人財產被摧毀或損壞而作出上述行為,都屬違法,最高可被判終身監禁。
[quote]樓豬咁靚都比隻馬騮撚化,粗略估計性格有缺陷

都咁多連登仔捧到上天

邊撚到捧上天呀?
頭3個post無人post上黎咪一樣大把人幫
你自己狗公格覺得人地係女就幫唔好賴埋落人到啦
樓豬咁靚都比隻馬騮撚化,粗略估計性格有缺陷

都咁多連登仔捧到上天

邊撚到捧上天呀?
頭3個post無人post上黎咪一樣大把人幫
你自己狗公格覺得人地係女就幫唔好賴埋落人到啦
支持樓主
幫係一回事,件事係應該幫

我係針對果d 又 又j指甲果d 低質留言姐

唔關巴打事
我都係 就算師弟都要撐樓主
個d假膠由得佢啦
連登總有呢班垃圾拉低質素
唔知真膠定假膠,有幾個人係咁講d完全無point既言論嘗試合理化楊生無真誠悔意,完全不負責任既做法,然後瘋狂回應 你地真係幾大仇口 如果係佢d fd, 咁原來真係物以類聚 真朋友就叫佢正正式式道個歉,再傾下賠幾多。不過拖咁耐,態度又西,如果我係樓主一定要你賠晒先妥協
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞