比人整濕左部電腦 條撚樣唔賠錢(5)

1001 回覆
238 Like 12 Dislike
你個名 偶爾預言帝
已經成功上位
作為佢中學上一屆嘅師兄
睇完都想講返句

搞還搞
唔好搞到中學老師、師兄同學嗰啲呀
人哋無辜㗎
仲要拖埋落水
無啦啦俾人擺埋啲相上嚟
件事未完一定要繼續開的
爛尾是不對的
柒左就換ACC啦 引用自己來覆人啊?

A字膊縮骨男HKCC跨欄馬騮面楊匡民
宜家佢咬住你無扭樽蓋
咁正常情況下樽野飲都唔會倒瀉(真係有咁大風咩?)
如果係開咗樽蓋,當楊生無跨欄坐係樓主隔離唔小心撞跌樽野飲搞到樓主部機失靈,咁都一定係楊生負責啦
楊生既思維係
樽裝飲品=一定扭實咗蓋=整跌都唔驚
同學塞住=叫佢地借過驚阻住佢地=跨欄合理化
佢驚阻住同學又唔驚整跌同學啲個人物品

貪一時之快唔帶套,到人地有咗就怪人唔事前食藥
老奉咩?邊個諗過楊生會跨欄
樽開蓋野飲跨欄前已經棟係度,佢唔帶眼跨欄佢既事啦
樓主唔好縮 道理係你度
睇佢啲對話係對血管既鍛煉
做乜鳩又爆一個po 成個連登都係楊生分身

Btw 我都係楊生分身

男人老狗
負下責任好唔好
無錢去做part time, 一個月都攪掂啦
真係自找麻煩
你咪吠緊囉 我無話你係楊生啊 我話你唔記得換ACC啫 學你話齋 我上面話會一路推呢SET KEYWORD推到上GOOGLE 我每個回覆都加一串唔得啊? 你可以引用自己來覆人 就覺得人地串後綴係屈緊你 你咪當人人都逼害緊你嗰個囉

實際上你邊隻眼見到我話你係楊生啫 嗰串後綴來咋 唔好咁敏感當人人都逼害緊你屈緊你啦 記得換好ACC先覆啦

想問下如果有肥仔行路大力地震震郁張枱
樽野瀉左 咁係咪告唔入
惡病纏身Bryan Yeung
你係上來俾老母人屌啫

賠錢啦撚樣
駁唔到就開始謾罵啦 一開始又懶係理性懶係老屎忽咁
係呀係呀 繼續謾罵囉

咁推法好快又爆post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞