比人整濕左部電腦 條撚樣唔賠錢(5)

1001 回覆
238 Like 12 Dislike
肥婆一定偷偷地去食肉
呢個係世界既真理
你唔好再兜喇
如果我係楊同學
就一定會還錢
留個肯負責既好印象比樓主
跟住就用呢單野keep住wts傾計
跟住係咁關心佢部機
比佢本人更擔心
分分鐘識到個女朋友
賠萬蚊但識到個女朋友(如果一開始肯比就2000)
仲想點
又回帶
之前bryan話可以寄去學校
即係最後知道、聯絡到Bryan嘅地址就係學校
樓主唔需要理Bryan係咪會收到
都唔需要問學校係咪肯代收
總之寄過去就得
寄完就可以下一步
樓主其實係咪盲撚咗
由post1定2講到宜家
都仲睇唔到
真係唔怪得讀hkcc
嗰d乜撚野利申話覺得楊生有錯
但又要話樓主做咩開post 既
咁你地咪直接幫楊生賠錢比樓主
有人做好心樓主咪唔會繼續開post lo
但既然又唔係願意比錢既 但同時又要利申自己認同楊有錯既
咁究竟質疑樓主係有咩意思同目的
德望條柒頭淨係得人身攻擊一個策略
已經冇point可以講,完全唔覺肥
因為其他野我唔care呀

——————————————————

Hi楊生
幾時開到6啊
pish
楊生真係比班打手害死
繼續推啦 馬騮
而家只不過係Google D public source 你就痴晒線咁
樓主FB定IG D private相俾你起埋出黎

你咪再quote
睇下有無人起你更多野出黎
琴日hkcc叫樓主寫信申請索取馬騮地址後
樓主已經決定左會直接填hkcc地址入紙小額錢債
只係佢未講/冇講
至於幾時寄就要佢本人答返

利申識樓主本人
又開多個分身
有冇屌過樓主
召喚馬騮分身
希望盡快推到去6 今日去到7

曲線?
賠錢啦 on 9仔
關我撚事

唉,老鬼睇到件咁既事鬧到咁大都真係覺得幾心煩,HKCC今年咁多柒野既
1) 樓主攞杯咖啡同汽水樽就比較係咪合適呢?因為相信通常有着唔該你流失咗你留咗嘅話啲人會覺得呢支汽水唔會漏野出嚟但係咖啡就唔係囉。呢個係合理期望。亦都即係話如果你放杯咖啡係枱又或者扭好,係根本唔應該發生呢件事。
2) 所以我唔明白點解樓主要人地陪曬全部整電腦嘅錢,明明呢個價錢已經可以買到一部新機,其二,你自己無扭好茶樽你都有責任,你係咪都覺得負返少少責任呢?雖然佢應該比大多數嘅錢,但係萬幾蚊叫人哋出唔係個個都即刻比到你

利申: HKCC Grad
寄去學校撚得呀
咁既邏輯 難怪你都讀hkcc
1999 而家係樓主叫佢出皮幾野? 一開始樓主蝕底搵街舖報2000 楊生仲要質疑唔夠權威 咁樓主咪搵蘋果報囉 樓主連要求楊生賠幾多都未講 楊生就話1蚊都唔賠啊 咁既閱讀能力難怪個個都話hkcc係學店啦垃圾

A字膊縮骨男HKCC跨欄馬騮面楊匡民
咁耐都未有人報料楊生地址電話???
已send
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞