比人整濕左部電腦 條撚樣唔賠錢(5)

1001 回覆
238 Like 12 Dislike
推到馬騮仔老母做雞賠錢
你心煩唔煩關我鳩事 又唔直接回應 冇撚用
意外賠錢呢d事件成日都有啦
hi花架車唔肯賠又要放上網啦喎?
我係男事主既話而家老閪都唔賠啦
等你出信告鳩我算
個朵都臭咗 再賠錢再道歉都冇用
唔覺得放上網會幫到樓主拎得番錢
係要洩憤都叫有用既
不過連自己d相都要俾人放埋上黎評頭品足又何必
咁啊天才請問你仲有冇咩更好嘅方法協助事主取得合理嘅賠償?

先擺上網唱衰事主嘅又係啊楊生做先嘅

咁點解唔一開始乖乖地賠錢呢?
笑死人 琴日又有幾個本人 今日又有
咪撚on9啦傻鳩
我係鍾意笑肥婆 吹咩 肥婆無一個係無辜架

——————————————————
繼續推, 快d賠錢啦垃圾
根本個個都係唔追POST
淨係睇左第一頁之後又LOOP話樓主唔閂蓋都有責任
LOOP到第5個post
個風氣幾時變到咁
我係打手/本人就唔會幫手推po啦 呢度班毒撚精蟲上腦唔撚用腦
肥閪當女神

推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢推到馬騮仔老母做雞賠錢
唔夠講又人身攻擊

屌你老母真係沒有最柒,只有更柒
巳send 去poly cc 同警方話網上欺凌
屌肥婆都叫人身攻擊
慢慢對啲自私貪心肥閪打j啦

事主一直都係想民事索償 而馬騮都曾認同呢個方法對佢公平 唯獨係星期二問佢攞地址就出爾反爾 拒絕合作 再於同日上載whatsapp對話上Facebook 叫春屈鳩事主 跟手block埋事主 人格謀殺事主 事主先逼於無奈公開真相自保聲譽有咩問題?

更何況巴打們都提供左唔少有用而合法嘅方法/途徑去幫助追討賠償,邊度冇用?
有冇新料
賠錢啦
你咁嘅行為對件事有咩幫助?

除咗loop事主係肥婆之外一啲內容都冇

又loop隱瞞又話唔係倒落電腦

咩居心啫你

啲「自私」「貪心」唔係人身攻擊係咩?客觀事實?證據呢?
你追哂post先再講啦
當初係一人一半
各至1000就算㗎啦
只係楊生話人唔夠專業 揾完又賴皮至比人放咗上黎咋
其實開頭有好多巴打都話一人一半算啦
只係楊生死都要話責任係樓主度
嘗試合理化自己on9 搞大件事咋
講道理:
跨欄整濕電腦,理應賠償損失,
收$13000好合理,有單有據拎返保養到整,
仲未計你電腦壞左呢兩個月做唔到功課既損失

講態道:
樓主已比機會賠$2000搞掂,
楊生想走數又唔肯道歉,仲post埋樓主上fb,開埋哂d分身死雞撐飯蓋

講樣:
馬嬲仔
樣衰唔係罪,係不幸。生得醜唔係你嘅責任,要怪嘅,只好怪上帝
但係,肥,就係你嘅錯! 一個人好地地係唔會肥嘅,你變得做肥人,梗係食咗多過你需要嘅嘢啦 喺呢個仲有咁多人捱餓嘅時代,你竟然食咁多嘢? 肥係貪心嘅表現,係唔公平嘅象徵 肥人臃腫畸形嘅身體,已經充分顯示出佢哋嘅唔道德

肥人係罪犯,佢哋甚至比小偷、殺人犯更無恥 一般犯人都會掩飾自己犯咗嘅罪 但係肥人,佢哋竟然將自己嘅罪證放晒響個身上,就好似一個殺人犯拖住條屍周街走咁 你話,見到肥人有乜辦法唔憤怒?

所以,見到肥人應該即刻鬧佢,就算唔鬧佢都要鄙視佢,我哋要透過侮辱嚟喚醒佢嘅良知 喺街見到肥人唔鬧佢,就好似搭地鐵見到痴漢非禮學生妹唔出聲一樣 作為一個有良知嘅人,我哋應該出聲,應該鼓起勇氣挺身而出鬧到佢哋狗血淋頭!

屌肥婆係連登仔應有既義務 understand?

走啦柒頭

冇point又spin落肥婆度

真係好柒啊
無追post就收皮喇
打曬兩邊面好撚型
襯托到你好成熟呀?

黎黎去去都係個幾句
唔應該放上黎 兩邊都有錯
跟住比啲mon post嘅人屌
嬲嬲豬又打返十幾句出黎開罵戰
走啦,講樣馬嬲楊柒十倍,弱智仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞