比人整濕左部電腦 條撚樣唔賠錢(5)

1001 回覆
238 Like 12 Dislike
班友都on99,唔扭樽蓋都有責任,不如話埋帶電腦返學自己都有責任啦。
個腦都忽忽地
相信,相信,
你係佢肚入面條蟲?
1999到 錯撚哂啲字

試下翻譯:
因為相信通常有着唔該(<<<<嗡乜9?)你扭實咗咗嘅話啲人會覺得呢支汽水唔會漏野出嚟但係咖啡就唔係囉。
當你計一半都大拿拿幾千銀架
最新消息
學校打過離搵我 不過我唔得閒
叫左佢晏啲先再打
可能叫你唔好再搞大佢之類卦
點解死都唔肯賠錢係都要將件事搞大佢呢 到頭來咪又係自己受返

睇咗咁耐 我就覺得兩個都有責任
無錯樓主如果有擰實樽蓋部macbook係唔會有事
但係問題係bryan yeung你唔跨枱其實樽嘢飲係唔會自己倒瀉
睇下有咩update
馬騮仲係無音信
吓,兩樣分開黎睇係冇咩特別, 但如果你用電腦既話就盡量唔好擺啲易倒瀉整濕部腦既野係付近啦

如果A隻手hi到B個冇扭蓋既樽整壞A電腦,B有冇責任?

如果A隻手hi到B個冇扭蓋既樽整壞B電腦,B有冇責任?
笑撚左 屈人唔扭樽蓋
扭唔扭關你撚事咩 係咪唔扭就代表要比條友整瀉
係咪想講就算當初條友唔撚跨欄 個樽都會自己倒瀉先
已經唔洗條友賠哂 賠一半 都諗住走數
再講 一千幾百都賠唔起
班友都on99,唔扭樽蓋都有責任,不如話埋帶電腦返學自己都有責任啦。
個腦都忽忽地

點止呀

hkcc係樓主選擇讀嘅
科subject 係樓主reg嘅
唔走堂返學係樓主決定嘅
個座位係樓主選擇嘅
部電腦同支茶擺位係樓主選擇嘅
而家搞到咁大, 我覺得佢最終都要賠錢.
既然最後都要賠錢, 點解唔一早賠呢?

一早賠咪唔洗搞到身敗名裂
幫推
條友真係祗撚死
收聲喇
正一垃圾
仲將跨枱合理化
HKCC劉翔
笑撚左 屈人唔扭樽蓋
扭唔扭關你撚事咩 係咪唔扭就代表要比條友整瀉
係咪想講就算當初條友唔撚跨欄 個樽都會自己倒瀉先
已經唔洗條友賠哂 賠一半 都諗住走數
再講 一千幾百都賠唔起
個腦都忽忽地
吓,兩樣分開黎睇係冇咩特別, 但如果你用電腦既話就盡量唔好擺啲易倒瀉整濕部腦既野係付近啦

如果A隻手hi到B個冇扭蓋既樽整壞A電腦,B有冇責任?

如果A隻手hi到B個冇扭蓋既樽整壞B電腦,B有冇責任?

你出街冇行有瓦遮頭嘅果一邊
樓上冷氣機滴水滴融你杯雪糕

你話邊個錯啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞