比人整濕左部電腦 條撚樣唔賠錢(5)

1001 回覆
238 Like 12 Dislike
我行得正企得正就唔怕比人起嘅
可以一日去到推到5
會吾會系甘牙
但我見佢同樓主whatsapp有講有笑,tum到樓主出😂呢個emoji
其實因為當初佢話會賠錢
咁大家同學 既然佢都話會負責
我唔想搞到咁疆嘛
點知佢而家咁
帶眼識人啦~同班咋 依家佢想用學校大你~

企硬!大把人撐你~但你預左可能會比人起底就真既 始終有班花生友同條仆街護主狗

撐你阿妹豬
唔好放過佢呀,完全唔覺得佢有後悔過。就咁完左件事佢唔會有教訓
其實因為當初佢話會賠錢
我唔想搞到咁疆嘛
點知佢而家咁
當賣個人情比我 算啦
寒天飲雪水 點滴在心頭

佢會一生都記得架啦 算啦ching
人情 連登連續5個po 仲有咩人情
佢得到教訓大。你試下咁樣比人討論、比人起底。
每分每秒都擔驚受怕,加上而家冬天

佢真係好慘。希望樓主賣人情比我,放過佢同時放過自己

其實佢呢家肯賠錢就搞掂
問題係佢唔肯
馬騮仔wtsapp有無搵過你?
你係打手定曲線呀我睇唔透
打電話搵tutor 再加報警
我估就唔想賠
會吾會系甘牙
但我見佢同樓主whatsapp有講有笑,tum到樓主出😂呢個emoji
其實因為當初佢話會賠錢
我唔想搞到咁疆嘛
點知佢而家咁
帶眼識人啦~同班咋 依家佢想用學校大你~

企硬!大把人撐你~但你預左可能會比人起底就真既 始終有班花生友同條仆街護主狗

咁你做咩收埋其他相
生得咁高個樣又咁奇突,出街好易比人認🤭
好似迪馬利亞
撐你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞