[Uaena] IU 討論區 15 - 飲啖水先

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
唔係夜信

派咗邊首?屋企connection麻麻,頭先斷完無開嚟追。

出版頭睇直播po,知咗...
其實都正常嘅又。佢哋都唔係拎唔起呢個獎。

預左分架啦

尤其佢哋個界別...一下唔好彩邊個分多分少,又喊打喊殺~

個場打交都似

原本驚驚地會比多個bts,比左世界大戰都似

其實得2個可能性
一係分豬肉 一係IU拎哂

可能有條唔公開嘅內部守則:「個別歌手/組合得獎上限X個,達至該上限後,原應獲頒獎項改予次名。」

心水清都知咩事 如果真係計60%音源點會係咁

做得飯都已經睇化了

講真娘娘去到而家呢個位...
拎多拎少都無乜所謂啦...

special thanks
算啦 失望但不意外
至少娘娘3個大賞都拎過哂
唔係夜信

派咗邊首?屋企connection麻麻,頭先斷完無開嚟追。

出版頭睇直播po,知咗...
其實都正常嘅又。佢哋都唔係拎唔起呢個獎。

預左分架啦

尤其佢哋個界別...一下唔好彩邊個分多分少,又喊打喊殺~

個場打交都似

原本驚驚地會比多個bts,比左世界大戰都似

其實得2個可能性
一係分豬肉 一係IU拎哂

可能有條唔公開嘅內部守則:「個別歌手/組合得獎上限X個,達至該上限後,原應獲頒獎項改予次名。」

心水清都知咩事 如果真係計60%音源點會係咁

講真,Melon直頭係佢主場,拎到咁上下就收手,點都係好。好過一個唔該又惹是非...

special thanks

做娘娘既兵真幸福
下次con係咪最快都要等一年
個Stage睇到好感動,好想快啲見

做得飯都已經睇化了

噚晚嗰場,唔去都有獎,要威都已經威夠...

是咪覺得好辛苦?快啲飲啖水先~

想成日見

想成日見

做得飯都已經睇化了

無錯,佢有無拎獎根本唔會改變佢地位
已經唔洗用個獎黎肯定佢
繼續課金睇con買碟續fansclub

正,多謝

做得飯都已經睇化了

已經唔洗用個獎黎肯定佢

講起呢啲,突然諗,會唔會出年,或15周年,宣布退休/退出歌壇...雖然見到BoA嗰種都係細個入行嘅玩到宜家都未退,又會覺得「無咁快啩」...

做得飯都已經睇化了

已經唔洗用個獎黎肯定佢

講起呢啲,突然諗,會唔會出年,或15周年,宣布退休/退出歌壇...雖然見到BoA嗰種都係細個入行嘅玩到宜家都未退,又會覺得「無咁快啩」...

之前IUTV講過十年後應該無咩變化,應該唔會拍完民宿之後改變想法呱?

做得飯都已經睇化了

已經唔洗用個獎黎肯定佢

之前IUTV講過十年後應該無咩變化,應該唔會拍完民宿之後改變想法呱?

今年個舞台已經俾曬面小公主,

做得飯都已經睇化了

已經唔洗用個獎黎肯定佢

我曾經都有呢種唸法,「IU可否不要老之類」不過呢件事要來就會來,珍惜每場con, 每隻碟,就好似佢珍惜飯一樣

是咪覺得好辛苦?快啲飲啖水先~

好辛苦又好幸福

做得飯都已經睇化了

已經唔洗用個獎黎肯定佢

我曾經都有呢種唸法,「IU可否不要老之類」不過呢件事要來就會來,珍惜每場con, 每隻碟,就好似佢珍惜飯一樣

所以大家唔好芯啊

睇完李肥信 睇解樹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞