[Uaena] IU 討論區 15 - 飲啖水先

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
上個POST有人講起首站
其實作為首站好心就帶領下D人叫應援 叫人齊心嗌encore啦
叫人唔好著燈又識得嗌咁大聲
呢兩日係咁loop長夜同班馬班馬
飲啖水先已經變左我嘅短訊鈴聲
其實作為首站好心就帶領下D人叫應援 叫人齊心嗌encore啦

負皮咗...
係有人 mon post 就出句聲啦...
話你地都係想你地好咋...
唔啱聽唔接受人意見就淨係識喺度負皮人....

你錄低左娘娘講飲啖水先?

負皮咗...

渣ga

你錄低左娘娘講飲啖水先?

Youtube有
https://youtu.be/jk3CSA662_Q
集埋集埋咁多應援費,都唔知袋咗幾多落袋,今次直情膠棒都無枝
留名
新POST留名 <水黎架
利申:潛水飯完CON個日先上水

負皮咗...

其實可能係禁錯? 我成日都唔小心hi到 但我唔識cancel番 定無得cancel 利申果個cm唔係我負皮
我靚唔靚
lm
其實#1第一條夜信片條友偷片佬黎
雖然加左字幕,但仲要加自己大大個LOGO
點解仲未有演唱會啲圖
之前u巴post過有啲twitter靚圖link,可唔可以post多次
之前無save低
唔知係地球的另一個國度,呢個時間,娘娘做緊乜呢,起左床未呢?嗚呀,我真係好掛住您
唔知係地球的另一個國度,呢個時間,娘娘做緊乜呢,起左床未呢?嗚呀,我真係好掛住您

唔使諗 退休生活
娘娘唱廣東話抒情歌,真係無得頂
其實#1第一條夜信片條友偷片佬黎
雖然加左字幕,但仲要加自己大大個LOGO

主辦俾佢出架喎
自從星期六見完娘娘,依家慣左朝朝早都飲啖水先

可以考慮

自己一條友想嗌下都好尷尬 身邊d人又勁冷靜...單機睇既唔好處

戈晚坐u行,得我同一個大叔唱足全場

似乎嗰晚我哋呢堆block A尾嘅,情況都係咁上下。係到嗌encore嗰陣,先聽到多啲人開聲~

我都係block A尾,我後面兩個女仔好出力好想比個like佢地

我後面R行4x-5x,都有堆巴絲幾落力...encore嗰陣出咗好幾輪inter-school sports嗰隻有晒節奏嘅嗌法。

exactly!!大家都好有共識
一開始係怒叫encore,但都會嗌到攰,之後冇幾耐就自動輪流嗌,我同我後面兩個女仔都秒速配合

岩呀 我坐S4x 單拖去 嗌encore個陣異常齊心
推到leon出港場con dvd ,好想買番隻留念
兩日推爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞