[Uaena] IU 討論區 15 - 飲啖水先

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
各位有冇iu 奸笑既圖/相

你今日飲左水未呀?

呢張好好用,潛力一流~

「你哋有無芯其他人/團呀?」
想問有冇人去睇韓場?

宜家後悔淨係睇9號

點解要後悔睇9號 9號有GD做嘉賓都抵玩啦

估唔到有人記得我
好感動

記得嗰年你重好似有份搵我帶韓場啲週邊產品~

係呀冇錯
果陣麻煩你幫我帶左條頸巾番黎
下年韓場可以一齊去

希望呢度巴絲一齊成團啦~~
<- 飲啖水先

去韓場要預幾多錢?

點解你同上面巴打個數差咁遠

原來兩場,正啦你

我預一場咋...原來你預2場添

1400機票係咪9號凌晨機飛

呢張好好用,潛力一流~

宜家後悔淨係睇9號

你有兩條路可以揀...
1. 10號去會場附近兜下搵牛牛收飛啦...
2. 晨咁早去售票處排隊執退票...
IU instagram from PTT

雖然很喜歡作詞,對為其他歌手的歌曲寫詞這件事,我還是十分謹慎,
總是下次再說下次再說的推辭,在去李鐘勳作曲家的工作室玩時,
聽到這首歌的英文導唱後,首先是因為很喜歡這首歌,還有太喜歡演唱者的聲音...
就第一次為其他歌手作曲了。

雖然還很年輕且因為是出道歌沒有很多經驗,還是一字一句的去理解,不斷地努力,
最終完整地用自己的話所做出的 #Cherry B 謝謝!歌曲真的很棒(微笑)
真的好久沒有這樣每次聽都能感受到魅力的聲音了。
是非常愉快的合作,我也會為你加油的(蝴蝶結) #他的你
好空虛 係咁loop 早幾日啲片
好空虛 係咁loop 早幾日啲片

loop左幾日了 loop埋以前D片
發覺佢其實都唱左好多首中文歌 如果計埋普通話
都夠出隻碟有突

呢張好好用,潛力一流~

自動投案

去韓場要預幾多錢?

原來兩場,正啦你

IU instagram from PTT

雖然很喜歡作詞,對為其他歌手的歌曲寫詞這件事,我還是十分謹慎,
總是下次再說下次再說的推辭,在去李鐘勳作曲家的工作室玩時,
聽到這首歌的英文導唱後,首先是因為很喜歡這首歌,還有太喜歡演唱者的聲音...
就第一次為其他歌手作曲了。

雖然還很年輕且因為是出道歌沒有很多經驗,還是一字一句的去理解,不斷地努力,
最終完整地用自己的話所做出的 #Cherry B 謝謝!歌曲真的很棒(微笑)
真的好久沒有這樣每次聽都能感受到魅力的聲音了。
是非常愉快的合作,我也會為你加油的(蝴蝶結) #他的你

又係結他新人。女神一定諗起自己了
話說。早兩日睇到段片。先知道原來女神怕水

去韓場要預幾多錢?

原來兩場,正啦你

返到嚟朝早直接響機場返工嗰班?

Running果條?

Running果條?

Running man

原來兩場,正啦你

返到嚟朝早直接響機場返工嗰班?

係嗰班呀

Running果條?

Running man

係呀。本身講民宿點解唔落水嘅。後尾原來因為拍RM個陣浸親。所以怕咗水

Running果條?

Running man

係呀。本身講民宿點解唔落水嘅。後尾原來因為拍RM個陣浸親。所以怕咗水

有心實可以克服既
娘娘咁堅強
https://youtu.be/YC9U1PF6EJo
最鐘意既電台歌
自動投案

我從來都唔否認我芯
自動投案

我從來都唔否認我芯

呢度有邊個唔芯
自動投案

我從來都唔否認我芯

呢度有邊個唔芯

咁大個仔淨係睇過娘娘fm同concert
自動投案

我從來都唔否認我芯

呢度有邊個唔芯

你又有道理
利申粉熊
自動投案

我從來都唔否認我芯

呢度有邊個唔芯

我唔芯架 老婆點對我 我都點對佢
認真組韓團?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞