[Switch/3DS機主討論]|Splatoon2大型更新11.24|動物之森iOS/An版已出|(66)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
worms出左
點睇運費幾錢?
入到信用卡果頁都未見話要收運費
點睇運費幾錢?

臨付款之前一頁
點睇運費幾錢?

臨付款之前一頁

即係入完信用卡先見到?
點睇運費幾錢?

臨付款之前一頁

即係入完信用卡先見到?

yes
Amazon 龍珠冇曬貨

又會減到咁平
我果陣四百五買日版 好肉赤
買咗lego隻ninjago 本身好鐘意lego啲game

又會減到咁平

算啦 其他game出幾個月二手都會平啦

又會減到咁平

算啦 其他game出幾個月二手都會平啦

而家係班二手價會跌啫
用MasterCard係日森訂左xb2 collector's edition + expansion
12000羊
用MasterCard係日森訂左xb2 collector's edition + expansion
12000羊

提外話master card日森訂野日元對港元手續費幾多%?
Skyrim 我決定等佢減價先買,反正而家d game玩唔切
gamestop係咪唔收海外卡?

我都俾唔到錢
paypal 都唔得
我想買lego city undercover 而家20usd
JC壞左R粒的

香港冇數據

你估算有無

主機?
睇facebook 個switch 交流page有5萬7成員
保守估計香港都有6至7萬機主以上

5萬7
會唔會有D支那仔台灣仔外國仔呀
我成日覺得老任野香港應該唔算賣得好多
如果真係有5萬已經算係咁

好多無打開機嘅friend都買左/想買
有啲上代skip左任機嘅friend 都買左/想買
有少少似當年Wii

過一排呢班人又會走出黎話中伏

等睇一年後死電無save

跟住用炒價放番出去
JC壞左R粒的

我壞左slsr
gamestop係咪唔收海外卡?

Yes

講緊邊個

講緊邊個

岩田聰
https://www.youtube.com/watch?v=PQBwaoTRmWI
『シノビマスター 閃乱カグラ NEW LINK』プロモーション映像 第1弾

事前登錄

係咪我打得太多j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞